25n
25N
25N

PSPV: "Puig ha fet del diàleg i l'estabilitat les eines per a garantir el creixement i la justícia social"

PSPV: "Puig ha fet del diàleg i l'estabilitat les eines per a garantir el creixement i la justícia social"
01/01/2019 -

La portaveu adjunta del PSPV en Les Corts, Rosa Peris, ha felicitat el president de la Generalitat, Ximo Puig, pel seu missatge d’Any Nou “carregat d’esperança i de confiança al poble valencià” i ha destacat que el cap del Consell “ha fet del diàleg i de l’estabilitat les eines per a garantir el creixement econòmic i especialment la justícia social”.

“L’estabilitat ha convertit a la Comunitat en referència a Espanya per a atraure inversions i generar oportunitats per als valencians i valencianes”, ha subratllat Peris en un comunicat, en el qual ha destacat que el discurs “ha estat impregnat de la responsabilitat i humilitat que ha caracteritzat la gestió del president de la Generalitat”.

Així mateix, ha posat en valor la reivindicació feta pel cap del Consell de la democràcia “com aqueix espai de convivència i progrés que està en construcció cada dia”. “Ha arribat el moment d’atrevir-nos a més democràcia”, ha afegit la diputada socialista en Les Corts citant les paraules de l’ex canceller de la República Federal Alemanya, Willy Brandt.

Segons ha valorat la també secretària d’Igualtat del PSPV-PSOE, aquests tres anys de gestió del Consell de Ximo Puig “han sigut anys de creixement econòmic, d’aposta per la innovació, la creativitat i la creació de fins a 200.000 nous llocs de treball”. A més, ha destacat el compromís per un Estat del Benestar “fort i sostenible i la recuperació de drets socials, una recepta reeixida en la nostra terra”. “I ho hem fet sense estridències, sense dreceres i sense fantasmades, amb l’esforç de totes i de tots els valencians i valencianes”, ha remarcat.

No obstant això, Peris ha lamentat que “continua faltant un canvi en el model de finançament autonòmic que acabe amb el maltractament dels valencians i les valencianes i permeta que la nostra Comunitat faça definitivament el salt a la modernitat sense deixar a ningú arrere”. Davant això, la parlamentària ha recordat la “lleialtat reivindicativa” que sempre ha protagonitzat el president de la Generalitat “que porta les reivindicacions valencianes sempre aconseguisc a qualsevol fòrum”.

“Els socialistes valencians continuarem treballant per la millora de les condicions en la nostra Comunitat, per la millora dels llocs de treball i continuar amb el creixement econòmic lligat sempre a la justícia social, per consolidar el canvi de paradigma de la corrupció a la solidaritat, per recuperar més drets socials per a la ciutadania, per tindre un Estat del Benestar fort i perquè comptem amb els ingressos necessaris i justos per a poder posar tot això en marxa”, ha emfatitzat Peris, qui ha incidit que es farà com fins ara “des de la moderació, la centralitat i l’humanisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + cinc =

torrent