25n
25N
25N

El PSPV de València formarà als seus representants locals en igualtat de gènere

Els socialistes valencians posaran en marxa cursos i jornades d’igualtat per als seus treballadors de l’administració local de tota la província, encara que també podrà acudir la militància

El PSPV de València formarà als seus representants locals en igualtat de gènere
25/02/2020 -

El PSPV de la província de València vol lluitar contra la discriminació de gènere des de l’arrel. Per això, ha apostat per l’educació com a eina per a formar als seus components i simpatitzants sobre la igualtat entre homes i dones.

La incitativa, que ha sigut batejada com a Escola de Feminisme, constarà de diversos cursos específics destinats als càrrecs orgànics i representants de les administracions locals socialistes, encara que la participació també estarà oberta per a la militància del carrer.

La primera jornada entorn d’aquest tema es va celebrar aquest passat cap de setmana a Manises, sota el lema Reptes del Feminisme. La mateixa secretària general del PSPV-PSOE de la província de València, Mercedes Caballero, va estar present per a presentar la idea, que tindrà continuïtat en el futur amb nous cursos: “aquesta escola respondrà a la creixent necessitat d’avançar en el progrés social i la igualtat sense traves” declarava Cavaller en l’acte.

Segons la secretària autonòmica “el PSOE vol continuar avançant en la consecució d’objectius per a aconseguir la igualtat plena entre homes i dones” i, per això, ha estimat necessari començar per aquelles persones que estan més prop de la ciutadania: els treballadors dels ajuntaments.

En aquest sentit, la formació socialista vol marcar un full de ruta clar i consistent, perquè tots els municipis valencians treballen en la mateixa línia conforme a les qüestions que afecten el feminisme i a la igualtat. El que es pretén és que tant regidors com alcaldes tinguen les eines necessàries per a aplicar polítiques coherents i d’acord amb la línia marcada des de l’àrea provincial del PSPV. “Volem treballar des del municipalisme i en assumptes molt concrets” asseguren des de la formació.

“Ens hem marcat reptes a aconseguir, com la bretxa salarial, l’arribada de més dones a llocs directius, l’equiparació dels permisos per naixement entre tots dos progenitors, l’impuls als plans d’igualtat, la cotització per a cuidadores no professionals, les dones de l’àmbit rural o la conciliació” explicava Mercedes Caballero a Manises, sobre els eixos principals del programa educatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus