25n
25N
25N

El PSPV celebrarà una taula de trobada sobre llibertat d'expressió enfront de la "amenaça" de la ultradreta

El PSPV celebrarà una taula de trobada sobre llibertat d'expressió enfront de la "amenaça" de la ultradreta
06/12/2018 -

Els socialistes de València celebraran aquest dissabte una taula de debat que tindrà com a protagonista “la defensa de la llibertat d’expressió enfront de l’amenaça de grups d’extrema dreta que estan atacant els pilars bàsics que garanteixen la convivència”, segons ha anunciat la candidata del PSPV a l’Alcaldia de la ciutat, Sandra Gómez.

En la trobada intervindran el periodista Juan Nieto; el director general de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Generalitat Valenciana, José García Añón; l’humorista gràfic Ortifus i la vicepresidenta de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV), Vanessa Cano, segons ha apuntat Gómez, qui ha defensat la llibertat d’expressió com a “garantia d’una València oberta i diversa, on el respecte a la discrepància és un reflex de la salut democràtica de la nostra societat”.

“No podem cedir davant el xantatge i les amenaces”, ha dit i ha reivindicat una València “sense límits a les llibertats enfront dels intolerants” i després de les situacions viscudes en la ciutat arran de les actuacions de Mongòlia i l’humorista Dani Mateo.

Gómez, que ha assistit aquest dijous a la lectura col·lectiva de la Constitució en l’Ajuntament de València, ha assegurat que els intolerants “no representen als valencians i valencianes”, per la qual cosa ha reivindicat la “necessitat d’alçar la veu perquè la ultradreta sàpia que no van a marcar l’agenda de la ciutat”.

“Hem de ser contundents i llançar un missatge d’unitat com a societat perquè sàpien que ningú pot limitar les nostres llibertats”, ha asseverat i ha afirmat que aquesta és “la millor manera de defensar la Carta Magna”. “És la nostra obligació garantir aquest dret constitucional sobre el qual es configura l’opinió pública lliure i informada, tan necessària en un Estat de Dret”, ha ressaltat.

Sandra Gómez ha explicat que es tracta d’una trobada al que ha convidat a participar “a totes les persones que senten inquietud davant l’aparició de grups ultres que suposen una seriosa amenaça per a la nostra convivència”.

“En aquests quaranta anys de democràcia hem sigut capaces d’avançar en drets i llibertats que ens han situat com un dels països més avançats del món”, ha reivindicat i ha assegurat que els socialistes van a “seguir defensant els valors de llibertat i igualtat que ens uneixen i que estan arreplegats en la Constitució”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

CCCC
torrent