25n
25N
25N

El PSPV proposa lloguers asequibles per a joves a Torrent

El Partit Socialista planeja per a la pròxima legislatura construir d’habitatges de lloguer subvencionats per a joves que no s’ho puguen permetre

El PSPV proposa lloguers asequibles per a joves a Torrent
03/05/2019 -

Jesús Ros, encara alcalde de Torrent, ha explicat aquest matí un nou projecte que espera poder dur a terme en la pròxima legislatura, per la que es presentarà de nou com a candidat a l’alcaldia del Partit Socialista del País Valencià. El PSPV proposa la construcció a Torrent d‘habitatges de lloguer dirigits a gent jove, subvencionades per l’Ajuntament. Aquest projecte, del que per ara no es tenen molts detalls, està inclòs dins del seu programa electoral de cara a les pròximes eleccions del 26 de maig.

Ajuntament de Torrent, aquest matí.

Aquesta proposta es posaria en marxa l’any vinent, en el cas que el PSPV continuara en l’Ajuntament. Amb aquests lloguers subvencionats, es pretén que els més joves poden accedir a un habitatge digne a un preu que puguen pagar, ja que encara que estiguen treballant, en moltes ocasions el seu salari no és suficient per a independitzar-se.

Per ara, aquest pla és una voluntat política, encara que s’ha entrat en detall, però Ros ja ha aconseguit l’ajuda tècnica necessària per a dur-lo a terme, i estaria treballant a aconseguir l’ajuda econòmica.

Fase pilot en 2020

Durant l’any que ve es duria a terme la primera experiència pilot, d’uns 25 o 30 habitatges, segons el pla, per a comprovar el seu funcionament i solucionar possibles problemes. A més, l’alcalde ha afegit que es generaran nous solars de l’Ajuntament, fruit de l’expansió urbanística que ja s’ha dut a terme entre el Parc Central i la Marxadella, tenint així més espais per a poder posar el marxa la construcció d’aquests habitatges.

Si aquesta primera fase pilot no ix com s’espera, ja hi ha localitzats alguns espais on es podrien construir més habitatges a aquest efecte, per a les persones joves que no es poden permetre pagar el lloguer sense ajudes.

En aquesta última legislatura, Jesús Ros i el PSPV han posat els seus esforços a dur a terme un canvi per a la ciutat de Torrent, amb moltes accions dirigides a millorar la qualitat de vida i els serveis del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + setze =

museo prehistoria
museo prehistoria