25n
25N
25N

PSPV diu que els PGE inclouen "l'agenda valenciana": "Ningú entendria que un partit d'esquerres votara en contra"

PSPV diu que els PGE inclouen "l'agenda valenciana": "Ningú entendria que un partit d'esquerres votara en contra"
12/10/2018 -

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha indicat que l’acord aconseguit entre el president del Govern, Pedro Sánchez i el líder de Podemos, Pablo Iglesias, és “un acord que arreplega les reivindicacions de l’agenda valenciana” i ha assenyalat que “ningú entendria que un partit d’esquerres votara en contra d’uns comptes que atenen les principals demandes socials”.

Muñoz ha posat en valor aquest acord mitjançant un comunicat i ha assenyalat que aquests pressupostos són “bons per als valencians i valencianes”. Així, ha manifestat que “suposarien un alleujament financer per a les arques valencianes” en ser el Govern d’Espanya “qui es faria càrrec d’algunes partides socials com és el cas de la dependència on el Govern tornaria a finançar el 50% mentre ara no supera el 12%”.

Sobre aquest tema, el dirigent socialista ha reiterat que es tracta d’un acord que arreplega les reivindicacions de l’agenda valenciana, amb les quals ja es va comprometre el president Pedro Sánchez amb el president Ximo Puig en la seua visita a la Moncloa la setmana passada.

A més, ha remarcat que va d’acord amb les principals línies d’actuació sobre les quals durant aquests tres anys ha treballat el Govern del Botànic. “Es tracta d’una molt bona notícia per als valencians i valencianes”, ha assenyalat Muñoz.

“Estem parlant de consolidar les polítiques que tant esforç ens ha costat engegar a la Comunitat” ha reiterat. “Augmentar les beques universitàries, l’ajuda del govern a la dependència, l’aposta per l’educació de 0 a 3 anys, revertir la sanitat privatitzada, entre altres”, ha puntualitzat.

Per a Muñoz és més que evident que “cap partit d’esquerres es pot oposar al fet que s’engeguen aquestes mesures més si cap en una comunitat com la nostra, infrafinançada i menyspreada durant anys pels governs del PP que ens tractava com a ciutadans de segona obstaculitzant, amb tot tipus de recursos les polítiques socials que amb molt esforç s’han dut a terme”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020