25n
25N
25N

El PSPV respon al PP que la querella per ajudes a familiars de Puig "ja va ser arxivada": "El polític fem no serveix"

El PSPV respon al PP que la querella per ajudes a familiars de Puig "ja va ser arxivada": "El polític fem no serveix"
25/06/2019 -

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha assenyalat que la querella del PP per ajudes a familiars del ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, “ja va ser arxivada en dues ocasions” i ha sostingut que “les urnes ja li han demostrat al PP a fer polític fem no serveix de res”.

Així s’ha pronunciat Muñoz, segons han indicat els socialistes en un comunicat, en resposta a les declaracions de la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, que ha afirmat que les ajudes a productores de la família de Puig “ja impliquen quatre conselleries –Justícia, Turisme, Educació i Presidència–, a dues comunitats autònomes i ja compta amb el primer alt càrrec del Consell a punt de declarar en el jutjat”.

En aquest context, Muñoz ha instat al PP a “aclarir per què va ocultar a tots els valencians i valencianes que la seua querella ja va ser arxivada en dues ocasions”. “Mentre ells intenten endollar el ventilador, nosaltres treballem per a recuperar els diners que han robat molts polítics del PP de la butxaca de tots els valencians i valencianes”, ha sostingut.

Així mateix, ha afegit que el PP “s’obstina a continuar insistint en una mentida” i ha apuntat que “totes les denúncies s’han demostrat falses i, no obstant això, continuen llançant mentides i greus acusacions, tal com va ocórrer amb les denúncies a Crespo Gomar, que van acabar arxivades”.

“Mentre en la Comunitat Valenciana continuem revivint els casos més foscos del PP i continuem pagant la seua mala gestió, ells intenten tapar la seua vergonya danyant a una empresa que ja ha superat dues revisions per part de la Conselleria d’Educació i han determinat l’absoluta correcció dels expedients”, ha destacat.

En la mateixa línia, Muñoz ha expressat que el PP “no és el més indicat per a donar lliçons a ningú en casos de corrupció” i ha expressat que ara hi ha “un govern transparent que no s’enriqueix a costa dels diners dels valencians”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 7 =