25n
25N
25N

PSPV proposa que Grezzi isca de la comissió de l'EMT quan compareguen persones relacionades amb l'empresa

PSPV proposa que Grezzi isca de la comissió de l'EMT quan compareguen persones relacionades amb l'empresa
16/10/2019 -

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de València ha proposat que el president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) i regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, s’absente de la comissió de treball que investiga el frau de quatre milions detectat en la companyia pública quan hagen de comparéixer persones “que tinguen relació contractual o laboral” amb l’entitat.

L’objectiu és que qualsevol compareixent d’aquest tipus estiga “més còmode” i “puga parlar lliurement”, com ha indicat aquest dimecres la regidora socialista i presidenta de la comissió, Elisa Valía. L’edil s’ha expressat d’aquesta manera abans de començar la segona reunió de la comissió de treball, una trobada en el qual ha d’aprovar-se el calendari de reunions i les compareixences.

La regidora ha explicat que el PSPV va anunciar aquesta proposta en la sessió de constitució de la comissió que va tindre lloc la setmana passada, a partir que l’oposició plantejara que Grezzi no formara part de la comissió.

“Nosaltres el que garantirem és que la gent que ve puga expressar-se amb tota llibertat, sense cap mena de coacció i se senta còmoda”, ha incidit, al mateix temps que ha assegurat que la proposta del seu grup “està parlada amb els altres” grups de la corporació local (Compromís, PP, Cs i Vox).

D’altra banda, preguntada per la petició feta pel PP perquè comparega l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, Vàlua ha indicat que qui el planteja ha d’explicar “quin és el rerefons de la proposta” i “justificar el perquè”, ja que, al seu judici, “no es tracta de dilatar en el temps i telefonar a 200 persones”.

Referent a això, el també conseller socialista en l’EMT, Ramón Vilar, ha apuntat que la compareixença de l’alcalde està sol·licitada en el ple extraordinari que se celebrarà aquest dijous en el consistori. “Tampoc entenem que si compareix davant el ple, haja de comparéixer en la comissió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

museo prehistoria