25n
Orgull
Orgull

El PSPV presenta candidatures en 522 ajuntaments i arriba al 96% de la Comunitat Valenciana

El PSPV presenta candidatures en 522 ajuntaments i arriba al 96% de la Comunitat Valenciana
23/04/2019 -

El PSPV-PSOE presentarà en les eleccions municipals del 26 de maig candidatures a un total de 522 ajuntaments, el 96% de la Comunitat Valenciana: 259 a la província de València, 132 a Alacant i 131 a Castelló.

Aquestes xifres “demostren el poder territorial del PSPV, la seua clara implantació municipal i la seua vocació municipalista, que s’ha vist incrementada en els últims quatre anys tenint més candidatures que en 2011 i 2015”.

El secretari d’Organització dels socialistes valencians, José Muñoz, ha agraït així “l’esforç de totes les estructures del partit, tant a nivell provincial com comarcal i local per a aconseguir aquesta implantació històrica als ajuntaments”, informa el partit en un comunicat.

“Som el partit dels valencians i les valencianes perquè som els que més ens acostem a la seua realitat més pròxima: els seus ajuntaments”, ha asseverat, per a recordar que en 2015 van aconseguir que “més del 40% de les alcaldies foren socialistes i estar presents en el 80% dels governs locals”.

Fa quatre anys van eixir “convençuts de millorar aquests resultats, perquè els ajuntaments socialistes han demostrat ser exemple de bona gestió, honradesa i polítiques progressistes”, ha asseverat: “El Partit Socialista té projecte de present i de futur per a la Generalitat, per a les tres diputacions i per als ajuntaments de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 5 =