25n
25N
25N

El PSPV pregunta a Bonig si "en el seu en ruta sanitària explicarà el model de retallades que aplica el PP a Andalusia"

El PSPV pregunta a Bonig si "en el seu en ruta sanitària explicarà el model de retallades que aplica el PP a Andalusia"
05/12/2019 -

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts, Carmen Martínez, ha criticat la “doble vara de mesurar del PP, que en la Comunitat denomina ‘mala gestió’ a una inversió anual de 6.765 milions en Sanitat, i a Andalusia qualifica d”optimització de recursos’ a les retallades”, i ha preguntat a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, si “en la ruta sanitària que s’ha inventat explicarà el model de retallades del conseller de Sanitat andalús, Jesús Aguirre”.

Mitjançant un comunicat, Martínez ha retret a Bonig que “després de dues dècades de Govern, el PP es planteja fer una radiografia de la situació sanitària valenciana quan estan en l’oposició”, i li ha animat a “repassar els pressupostos de la Conselleria de Sanitat dels últims anys, que s’han augmentat en 1.272,2 milions d’euros respecte a l’últim any de Govern del PP”.

A més, ha assegurat que “mentre el PP amagava les dades de les llistes d’espera”, ara “les xifres de sanitat són absolutament transparents, ja no hi ha llistes d’espera en A i en B, com en l’època del Govern del PP”.

La portaveu socialista de Sanitat també ha destacat que en la Comunitat Valenciana s’està “treballant per bon camí” a la vista de les dades publicades pel Ministeri de Sanitat la setmana passada en els quals reflecteixen que “els valencians i valencianes esperen un mes menys que la mitjana espanyola per a ser operats”.

Així, davant el que la diputada ha considerat com a “fal·làcies que llança Bonig quan parla del sistema sanitari valencià”, li ha advertit que “ara en la Comunitat davant la malaltia tots som iguals” i ha garantit que “els pacients que necessiten una intervenció d’urgència reben assistència immediata per part dels sanitaris”.

Així, ha recomanat al PP que “si realment aposta per un bon sistema sanitari, deixe treballar a la Conselleria que dirigeix Ana Barceló per a acabar amb tots els excessos del PP que va llastrar la sanitat valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − quinze =

art en blanc
ruta del grial massamagrell