El PSPV demana a Ribó que "assumisca la seua responsabilitat" i llevant "el veto" al Botànic: "És un model compartit"

El PSPV demana a Ribó que "assumisca la seua responsabilitat" i llevant "el veto" al Botànic: "És un model compartit"
26/06/2019 -

El portaveu del PSPV-PSOE a la ciutat de València i membre de la comissió negociadora que integren Compromís i socialistes per a conformar el nou executiu local, Borja Sanjuán, ha demanat aquest dimecres a l’alcalde, Joan Ribó (Compromís), que “assumisca la seua responsabilitat” i que llevant “el veto” al model del Botànic per a traslladar l’organització del govern autonòmic al municipal.

Sanjuán ha destacat que aquest és “un model compartit” que han recolzat el PSPV i Compromís per a la Generalitat. “És un model compartit. No és el model del Partit Socialista. És el model que hem construït junts”, ha afirmat en aquest sentit.

Així mateix, el responsable socialista ha considerat que si aquests dos partits volen “continuar construint junts” s’ha d'”alçar el veto” a un executiu amb l’estructura de l’autonòmic. “Si volem continuar construint junts, la qual cosa s’ha de fer és alçar el veto”, ha afirmat.

Borja Sanjuán ha assenyalat que els socialistes demanen a Joan Ribó que “assumisca la seua responsabilitat, com ho va fer Ximo Puig en la Generalitat, i que accepte alçar el veto al model del Botànic”.

“El Partit Socialista ha fet una proposta molt coherent, fer a l’Ajuntament el que ens ha semblat a tots els partits bo que es faça en la Generalitat. Si l’acord del Botànic era bo en la Comunitat Valenciana, un acord com el Botànic ha de ser bo per a la ciutat de València perquè som els mateixos partits”, ha insistit.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − dos =

turismo salou