El PSPV insta a Compromís a "aclarir" si prefereix un govern en solitari o un de "coalició i estable"

El PSPV insta a Compromís a "aclarir" si prefereix un govern en solitari o un de "coalició i estable"
04/06/2019 -

El PSPV-PSOE de València ha instat a Compromís a “aclarir” si prefereix un Govern en solitari amb els seus 10 regidors o “conformar un Govern progressista de coalició i estable a la ciutat”, alguna cosa perquè els animen a “actuar en conseqüència evitant vetos”.

En un comunicat, els socialistes han manifestat la seua “voluntat de garantir la conformació d’un govern de progrés”. “Davant la incertesa i situació de bloqueig que s’ha generat aquests últims dies”, els socialistes han incidit que “malgrat això, la nostra posició sempre serà clara i inequívoca per a garantir que a València no hi haja un Govern de dretes”.

“A l’una entenem que el millor per a la ciutat és que hi haja un govern de coalició estable i progressista”, han assenyalat.

No obstant això, els socialistes han manifestat la seua “sorpresa davant l’actitud de Compromís” ja que, han assegurat en el comunicat, “resulta difícil d’entendre que vulguen evitar la trobada política que el possibilite”.

Aquesta “actitud” per part de la coalició, segons el PSPV-PSOE “difereix de la que es va produir en 2015” i de la qual els socialistes “han mantingut com a partit en aquells àmbits on han guanyat les eleccions com en la Generalitat”, on, assenyalen, han “assumit la seua responsabilitat” i “totes les formacions han evidenciat una voluntat de govern de coalició”.

Per tant, no consideren “raonable ni explicable, negar-se a tindre una reunió política amb el partit amb el qual has treballat dia a dia durant quatre anys i amb el qual has de conformar i construir un projecte de Govern durant altres quatre anys més”.

Així doncs, els socialistes plantegen que és “necessària claredat i transparència en les posicions i preferències polítiques de cada partit”. “Des del PSPV-PSOE volem atallar des de hui aquesta situació d’incertesa i conflicte que no és bona per a la ciutat, ni és el que esperen les persones progressistes que ens han donat la seua confiança”, afirmen els socialistes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019