caixa popular

PSPV i Compromís presenten un total de 100 resolucions centrades en la reivindicació d'un tracte just per a la Comunitat

PSPV i Compromís presenten un total de 100 resolucions centrades en la reivindicació d'un tracte just per a la Comunitat
13/09/2017 -

Després de la finalització de la primera part del Debat de l’Estat de la Comunitat els grups parlamentaris PSPV i Compromís han presentat conjuntament un total de 100 propostes de resolució “amb les quals volem continuar millorant la vida dels ciutadans i ciutadanes amb polítiques que no solament retornen els drets, sinó que també contribuïsquen al benestar dels valencians i valencianes”.

Així, i després d’un acord entre Podem, Ciutadans, Compromís i PSPV “per a poder fer un debat de qualitat, centrat en el que realment preocupa els valencians, més àgil i efectiu” els grups van decidir el nombre de resolucions que cada grup presentaria per al seu debat i a aquest efecte poder dedicar més temps “a cercar acords, diàleg i consens”. Una decisió que contrasta amb l’obstinació del PP “de presentar propostes a pes”.

D’aquesta forma, les propostes de PSPV i Compromís poden dividir-se en dos grans blocs, un d’ells centrat a reivindicar al Govern Central una millora del finançament i de les inversions “al mateix temps que demanem que es pose fi a la discriminació a la Comunitat i als valencians des del punt de vista social, territorial i econòmic”. En aquest bloc es troben iniciatives com la petició que retire els recursos a la Llei de la Funció Social de l’Habitatge o els decrets d’eliminació de copagaments; així com l’exigència d’incloure en els pròxims pressuposats l’Entitat Metropolitana de Transport.

El segon bloc se centra, pel contra, en la petició al Consell de seguir desenvolupant les polítiques recollides en l’Acord del Botànic i que aprofundisca en “el rescat de les persones i de les polítiques socials”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris