25n
Orgull
Orgull

PSPV diu que el PP és "poc de fiar" en matèria fiscal: "Va recollir signatures contra la pujada d'IVA i ho va pujar al 21%"

PSPV diu que el PP és "poc de fiar" en matèria fiscal: "Va recollir signatures contra la pujada d'IVA i ho va pujar al 21%"
18/04/2019 -

El regidor del grup municipal socialista i candidat en les llistes del PSPV a l’Ajuntament de València Ramón Vilar ha criticat que el PP és “poc de fiar” en matèria fiscal i ha assenyalat que “va estar recollint signatures contra la pujada de l’IVA i quan va governar, el va pujar al 21 per cent”.

En aquest sentit, respecte a la proposta del PP de baixar l’IBI al comerç tradicional i a les petites i mitjanes empreses, Vilar ha apuntat que a les persones autònomes “se’ls ajuda pagant-los pels treballs que presten” i ha ressaltat que el consistori “ha aconseguit millorar els seus ingressos congelant els impostos com l’IBI gràcies a que s’ha millorat la recaptació”, ha explicat la formació en un comunicat.

En la mateixa línia, ha sostingut que el suport a les empreses es demostra “estant al dia en el pagament de factures als proveïdors”. “Ja no és notícia que complim amb uns excel·lents períodes mitjans de pagament, que se situen en 2,1 dies, ja que hem aconseguit consolidar uns períodes més que raonables”, ha assegurat Vilar.

D’aquesta forma, ha afegit, el consistori “impulsa el desenvolupament econòmic de la ciutat per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d’ocupació, i es converteix en motor de l’economia local”.

Així mateix, ha assenyalat que, quan va començar l’actual equip de govern “es va trobar amb un Ajuntament que abonava les factures als cent dies” i ha comentat que el deute generat pel PP “va obligar el consistori a acollir-se a un pla d’ajust del qual hem aconseguit eixir abans d’hora, gràcies a la bona gestió econòmica que hem impulsat els socialistes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =