25n
25N
25N

PSPV destaca que la Comunitat serà "la més beneficiada" en inversions de projectes industrials per a la Covid

PSPV destaca que la Comunitat serà "la més beneficiada" en inversions de projectes industrials per a la Covid
27/09/2020 -

El sotssecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat nacional, Germán Renau, ha destacat la inversió d’onze milions d’euros del Govern de Pedro Sánchez en projectes industrials per a la Covid-19 i que la Comunitat Valenciana serà “la més beneficiada de tota Espanya”.

Renau ha assenyalat que aquest pla suposarà una mobilització d’inversions per valor de 20 milions d’euros durant l’exercici 2020, a partir d’una subvenció de 10,7 milions d’euros, la qual cosa suposa una execució del pressupost de 97,3%, ha informat el PSPV en un comunicat.

A més, ha destacat que amb aquestes ajudes es realitzaran inversions per a la fabricació de productes higienicosanitaris, equips de protecció personal i aquells dispositius que siguen considerats d’emergència per a fer front a la pandèmia.

“Aquesta convocatòria ha sigut tot un èxit i permetrà disposar de suficient material mèdic i equips de protecció individual per a proveir al sistema nacional de salut i al conjunt de la població”, ha apuntat.

El representant socialista ha subratllat així mateix que aquestes ajudes “també permetran augmentar la capacitat exportadora i la generació d’ocupació i estar millor preparats per a fer front a la pandèmia”. “No hi ha dubte que la col·laboració publicoprivada ha respost al repte que teníem i que és protegir la salut i salvar vides”, ha afegit.

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha seleccionat de manera provisional 48 projectes en la convocatòria del Pla d’ajudes Covid, dirigit a entitats que han realitzat inversions per a la fabricació de productes higienicosanitaris, equips de protecció personal i aquells dispositius que siguen considerats d’emergència per a fer front a la pandèmia. La Comunitat Valenciana encapçala la llista de projectes, amb dotze, seguida de Catalunya, amb huit, i Andalusia, amb set.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

bombers
CCCC
bombers