El PSPV acomiada a Rubalcaba: "El seu record sempre ens ajudarà a continuar lluitant per una societat més justa"

El PSPV acomiada a Rubalcaba: "El seu record sempre ens ajudarà a continuar lluitant per una societat més justa"
11/05/2019 -

El PSPV-PSOE ha acomiadat aquest dissabte en la seua seu a València al qual fora secretari general del PSOE, vicepresident del Govern d’Espanya i ministre d’Interior, Defensa i Educació, Alfredo Pérez Rubalcaba. “El seu record sempre ens ajudarà a continuar lluitant per una societat més justa”, ha expressat el secretari d’Organització dels socialistes valencians, José Muñoz.

Muñoz i altres membres del PSPV, entre ells la candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, han signat en el llibre de condolences que el partit ha habilitat en la seua seu perquè la ciutadania valenciana puga dedicar-li unes últimes paraules d’afecte, ha explicat el partit en un comunicat.

El secretari d’Organització ha assegurat que “la família socialista està molt commoguda per la defunció d’Alfredo”, de qui ha assegurat que era “una de les persones que més ha contribuït a la millor història de l’Espanya democràtica, una persona que tenia sempre l’Estat al seu cap i que va ser clau per a aconseguir la fi de la violència de la banda terrorista ETA”. “El seu esperit està molt present en tots nosaltres, aqueix esperit de lluitar i treballar per a tota la ciutadania”, ha indicat.

Així, ha volgut donar des del PSPV “una abraçada molt forta a tota la família socialista, a tota la família de la ciutadania valenciana i espanyola que han crescut i han pogut gaudir dels avanços socials que s’han fet durant els mandats en els quals Pérez Rubalcaba ha tingut un paper rellevant” així com “a la seua família i persones més pròximes” perquè “el seu record sempre ens ajudarà a continuar lluitant per una societat millor”.

“UNA PÈRDUA TERRIBLE”

També ha signat en el llibre de condolences el secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez, qui ha assenyalat que la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba “és una pèrdua terrible” i ha recalcat que es tracta d'”una figura entorn de la qual tothom se sent còmode, pròxima i pròpia”. Així, ha assenyalat que es tracta d'”un referent que roman, un dels millors llegats del Partit Socialista i del nostre sindicat”.

Finalment, la candidata a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha indicat després de signar en el llibre de condolences que Rubalcaba “era una persona de gran intel·lecte, una d’aqueixes persones que va dedicar tota la seua vida no a ell mateix sinó a tots els altres” i ha destacat la seua contribució en política perquè tota la societat tinguera “una educació pública que ens igualara a tots” i perquè Espanya visquera “en pau i convivència” amb la finalitat d’ETA.

Més informació

mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 20 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019