25n
Orgull
Orgull

El PSPV diu que el PP "manca d'arguments" per a criticar al Botànic, responsable del "trànsit del 23 a 14% d'atur"

El PSPV diu que el PP "manca d'arguments" per a criticar al Botànic, responsable del "trànsit del 23 a 14% d'atur"
24/08/2019 -

El sotssecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha defensat aquest dissabte que el PPCV “manca d’arguments per a deslegitimar les polítiques del Pacte del Botànic” perquè “el trànsit del 23,3 per cent d’aturats fins al 14,3% de desocupació és obra” del govern sorgit en aquest acord.

Així ha respost Mata a la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, que ha criticat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, “vaja a fer retallades mentre deixa perdre diners per als aturats de la Comunitat i insistisca en els mateixos errors d’anys passats, fent paranys en els Pressupostos de la Generalitat”.

Mata ha subratllat que les polítiques del Botànic “estan començant a canviar el model productiu, la confiança en l’empresariat, l’augment dels drets dels treballadors”, una constant, ha assegurat, “que no va parar el Govern de Ximo Puig”.

El síndic socialista ha asseverat que el Partit Popular “manca d’arguments per a deslegitimar aquestes polítiques”, i ha insistit que, amb el Consell, la Comunitat Valenciana “ha crescut en exportacions per damunt de la mitjana nacional, i hi ha una estabilitat política i institucional que, en haver quedat al marge de la corrupció, ha fet que hi haja confiança en el sistema”.

“La nostra batalla és continuar reduint la desocupació, perquè mai podem estar satisfets amb un atur del 14%, però cal reconéixer que aqueix mèrit és del Botànic”, ha subratllat el dirigent socialista.

Així mateix, Mata ha assegurat que les polítiques socials “d’envergadura” del Botànic “no deixen a ningú fora”, i ha recalcat que “entre aqueixes polítiques es troben la renda bàsica d’inserció, les ajudes de xarxa a llibres, les reduccions d’IRPF, l’eliminació del copagament i la proximitat de les ajudes de la llei de dependència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + setze =