25n
25N
25N

PSPV i Compromís reediten el seu pacte i donen l'alcaldia d'Elx al socialista Carlos González

Ajuntament d'Elx

PSPV i Compromís reediten el seu pacte i donen l'alcaldia d'Elx al socialista Carlos González
15/06/2019 -

El PSPV-PSOE i Compromís han reeditat el seu pacte a Elx i han donat suport amb els seus vots a l’actual alcalde i candidat socialista Carlos González, que revalida quatre anys més la seua condició de primer edil.

El resultat de la votació ha renovat a González per majoria absoluta, amb 12 vots del Grup Socialista i dos de Compromís, com a màxim representant del poder municipal per als pròxims quatre anys. Seguidament, ha procedit a jurar el seu càrrec d’alcalde d’Elx i ha rebut, visiblement emocionat, el bastó de comandament per part de la presidenta de la mesa d’Edat, ha informat el consistori en un comunicat.

González ha promés el càrrec anunciant els eixos del seu mandat, destinats a la transformació urbana d’Elx, i que “es basen en el desenvolupament econòmic, ambiental i social: promoure l’impuls econòmic i de l’ocupació, culminar la modernització i millora dels serveis públics municipals i autonòmics, enfortir la cohesió social, promoure la cohesió territorial i la millora urbana”.

Així mateix, ha detallat els eixos bàsics que ja havia avançat al començament, sempre amb la vista posada en el 2030 per a aconseguir no solament la Capitalitat Verda Europea sinó per a “corregir els desequilibris urbans, i que es fonamenten en quatre pilars”.

Aquests pilars són “l’impuls de l’economia i l’ocupació de qualitat estable i ben retribuït, amb iniciatives dirigides a enfortir el dinamisme, millorar la competitivitat i la diversificació econòmica, la captació del talent i la innovació, la reindustrialització i l’enlairament turístic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + nou =

lleida 2020
activem alfafar