25n
25N
25N

PSPV i Compromís confien que hi haja pressupostos de 2020

El PP torna a assenyalar que de no haver-los significaria “el fracàs del Botànic”

PSPV i Compromís confien que hi haja pressupostos de 2020
23/10/2019 -

PSPV i Compromís han mostrat aquest dimecres la seua confiança que el Consell presentarà pressupostos autonòmics per a 2020, a poc més d’una setmana perquè concloga el termini, mentre el PP ha advertit que si no ho fa serà “un fracàs del Botànic“.

El portaveu socialista, Manolo Mata, ha afirmat en ser preguntat sobre si hi haurà uns nous comptes abans del dia 31 que no el sap, però ha agregat: “Jo esperaré el dia 31 ací a veure si ve el conseller d’Hisenda com tots els anys i si no ve, esperaré la següent, i si no, l’altra, però jo confie que si hi haurà”.

Sobre aquest mateix tema, el portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha assegurat que el seu grup donarà suport el que decidisca el Consell perquè prendrà “la decisió més oportuna”, però s’ha mostrat “segur, convençut” que hi haurà pressupostos per al pròxim exercici.

Al seu judici, tant que hi haja nous pressupostos com la pròrroga dels actuals són bones opcions, ja que ha indicat que seria bo tindre nous comptes però també està justificada la pròrroga davant la falta de govern a Madrid i de pressupostos de l’Estat.

La portaveu del PP, Isabel Bonig, ha assenyalat que han de presentar els pressupostos i si no seria “un fracàs” d’un Botànic que està vivint un inici de legislatura “difícil”. Al seu judici, és un problema de presa de decisions, perquè “ningú vol posar cara a les retallades”.

“Estem davant un Consell pendent de tapar les vies d’aigua però no de gestionar. Han de prendre mesures. Cal retallar 1.450 milions d’euros i ningú vol posar-li cara a les retallades, només es dediquen a augmentar els organismes públics i els endolls. Si no tenen per a pagar que tanquen quiosquets i acomiaden a tots els endollats”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − un =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell