25n
25N
25N

El PSPV nomena al seu Comité Electoral per a les eleccions municipals

El PSPV nomena al seu Comité Electoral per a les eleccions municipals
09/12/2018 -

La Comissió Executiva Comarcal de València del PSPV ha aprovat la composició del Comité Electoral de la ciutat per a les eleccions municipals de 2019. L’actual secretari d’Organització, Carlos Vila, serà el coordinador del comité electoral mentre que l’actual portaveu del PSPV en el consistori, Borja Sanjuán, serà el vicecoordinador i portaveu.

Segons ha explicat el partit en un comunicat, Aarón Cano serà el responsable de relacions institucionals, mentre que Pilar Bernabé serà l’encarregada d’Actes Públics i Mar Marín de sectorials, a més d’Acció Feminista amb la finalitat que tots els actes s’organitzen des d’una perspectiva de gènere.

Al capdavant de l’Oficina de la Candidata estarà Juan Gabriel Martínez, en la coordinació de voluntaris Javier Mateo i en comunicació Rosa Domínguez. Per la seua banda, els secretaris generals de les agrupacions seran els responsables de districtes i Vicent Sarrià i Ramón Vilar seran els responsables de l’estratègia.

El portaveu del PSPV en l’ajuntament, Borja Sanjuán, ha explicat que la composició del Comité persegueix l’objectiu de “liderar el Govern municipal i l’esquerra” i treballar perquè Sandra Gómez “siga alcaldessa perquè representa millor a la València real i té un projecte per a aquesta”.

“Des de l’esquerra hem de situar els nostres esforços en les preocupacions dels veïns dels barris de València, no podem parlar un llenguatge diferent”, ha expressat Sanjuán, qui ha afegit que “atendre els problemes de les persones és més efectiu contra els extremismes que qualsevol front antifeixista”.

Així, ha assenyalat que “l’acord és una fórmula que funciona”, però “no és neutral qui lidera les coalicions i els socialistes han demostrat ser més eficaços, tenir les prioritats clares i ser capaces de generar consensos”. “Ens avala el treball que hem fet en les àrees més importants de la ciutat”, ha reivindicat.

“Hem sanejat l’Ajuntament des d’Hisenda, aconseguint la gran ciutat que més ocupació crea, s’ha implantat un model de desenvolupament turístic sostenible, hem situat a València com a referència en la defensa de les llibertats amb formació a la policia local contra els delictes d’odi i la creació d’un cos contra la violència masclista, s’han resolt taps urbanístics i s’està desenvolupant la ciutat per a solucionar el problema d’habitatge”, ha assenyalat.

Finalment, el portaveu socialista en el consistori ha conclòs que València “està avui millor, però aquesta ciutat pot arribar més lluny si centra els seus esforços en el que realment importa a les veïnes i veïns”. Així, ha apuntat que si fa quatre anys es va produir un canvi, “hui cal liderar una transformació” i Sandra Gómez “representa millor que ningú la València feta a si mateixa, que s’esforça i trenca els seus sostres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + huit =