25n
25N
25N

El PSPV inicia la campanya "Nous reptes", amb la qual busca "marcar l'agenda política dels pròxims anys"

El PSPV inicia la campanya "Nous reptes", amb la qual busca "marcar l'agenda política dels pròxims anys"
07/03/2020 -

La secret√†ria general del PSPV-PSOE de la prov√≠ncia de Val√®ncia, Mercedes Caballero, ha reivindicat “la fortalesa del PSPV-PSOE” de la prov√≠ncia i ha avan√ßat la posada en marxa de la campanya “Nous Reptes”, una “iniciativa transversal en la qual la formaci√≥ abordar√† les q√ľestions que m√©s preocupen la ciutadania per a buscar solucions que, posteriorment, traslladar√† a les institucions” amb l’objectiu de “marcar l’agenda pol√≠tica dels pr√≤xims anys”.

La l√≠der provincial, que ha realitzat aquest anunci durant la presentaci√≥ del seu informe de gesti√≥ davant el Comit√© Provincial, ha comen√ßat destacant “el pes que la prov√≠ncia de Val√®ncia ha suposat per a garantir la vict√≤ria del PSOE en totes les convocat√≤ries electorals”.

“Hem tenyit de roig la prov√≠ncia de Val√®ncia, una fita que hem aconseguit en fins a cinc ocasions. A pesar del clima desfavorable i el cansament social davant la reiteraci√≥ d’eleccions, del qual s’ha aprofitat la ultradreta, hem tornat a guanyar les eleccions i hem sigut la formaci√≥ m√©s votada en la nostra circumscripci√≥”, ha indicat la formaci√≥ en un comunicat.

Caballero ha indicat que “gr√†cies al treball de totes i tots, la for√ßa de la prov√≠ncia de Val√®ncia √©s cada vegada major”. Aix√≠, ha ressaltat que la mitjana dels resultats obtinguts en els cinc √ļltims comicis situa al PSPV-PSOE amb un nivell de suport per damunt dels 376.000 vots. “Ens hem imposat, de mitjana, en 172 de les 266 poblacions de la nostra prov√≠ncia, √©s a dir, quasi en el 65 per cent. Unes xifres que hem de procurar que es convertisquen en el nostre sol per a successives cites electorals”, ha asseverat.

La l√≠der provincial tamb√© ha realitzat un balan√ß de les principals √†rees de gesti√≥ de la Comissi√≥ Executiva. Entre elles, l’ocupaci√≥, la igualtat, feminisme, la vertebraci√≥ de la prov√≠ncia -amb especial atenci√≥ a les comarques de l’interior-, el municipalisme, la mobilitat, el disseny d’una nova Governan√ßa metropolitana, les pol√≠tiques per al col¬∑lectiu LGTBI, mem√≤ria democr√†tica, mesures per a combatre la viol√®ncia de g√®nere, la interculturalitat o la formaci√≥ dels c√†rrecs electes.

Amb tot, ha afegit, “amb un 2020 lliure d’eleccions, la CEP continuar√† desenvolupant les l√≠nies de treball en les quals el PSPV-PSOE √©s referent, per√≤ aprofundir√† en noves √†rees”. “A trav√©s de la campanya ‘Nous Reptes’ analitzarem aspectes tan rellevants com, Nous Reptes en l’Ocupaci√≥; Nous Reptes per als Ajuntaments amb els Projectes Europeus; Nous Reptes en Transici√≥ Ecol√≤gica i Nous Reptes del Feminisme, en la qual englobem la nova Escola de Feminisme, per a aconseguir una societat inclusiva, plural i amb una mirada feminista de manera transversal”, ha agregat.

A trav√©s aquestes iniciatives, ha dit, “√©s possible trobar solucions a les demandes de la societat, especialment quan existeix col¬∑laboraci√≥ i lleialtat institucional entre Ajuntaments, Generalitat, Diputaci√≥ i Govern Central. Aquesta alineaci√≥ entre institucions, sens dubte, ser√† fruct√≠fera per a la consecuci√≥ de les principals necessitats dels municipis de la prov√≠ncia”.

“SOCIALISME AFECTIU” I LLUITA PER LA IGUALTAT

La secret√†ria general del PSPV-PSOE de la prov√≠ncia ha remarcat que una de les principals premisses d’aquesta direcci√≥ √©s “recolzar i acompanyar” a tots els c√†rrecs electes municipals i representants locals que estan en l’oposici√≥. “Posem en pr√†ctica el socialisme efectiu, amb trobades comarcals i espais de conviv√®ncia entre ve√Įns i organitzacions per a con√©ixer les seues demandes i necessitats i, en conseq√ľ√®ncia, contribuir a donar respostes i solucions”, ha insistit.

Mercedes Caballero ha tancat la seua intervenci√≥ instant a tota la societat a eixir al carrer, en la commemoraci√≥ del 8 de mar√ß. “Jo us convide a acudir massivament a la manifestaci√≥ i als actes convocats per les dones de La Serrania dins de la campanya ‘Hilando Vidas’. Per√≤ fins i tot que el dilluns, el dia 9, no abaixem la gu√†rdia, perqu√® la tergiversaci√≥ de realitats que fa la dreta persegueix la volta al passat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =