25n
25N
25N

El PSPV enlletgeix al PP que demane banderes a mitja asta: "No és moment de fer soroll ni de fotos"

El PSPV enlletgeix al PP que demane banderes a mitja asta: "No és moment de fer soroll ni de fotos"
31/03/2020 -

La secretària general del PSPV de la província de València, Mercedes Caballero, ha retret al PP que demane que les banderes dels ajuntaments onegen a mitja asta per la pandèmia, cridant a “mantindre la unitat d’acció i lluitar per salvar vides”. “No és moment de fer soroll ni de fotos”, ha advertit.

En un comunicat, ha posat l’accent que “ara toca respectar el confinament i recolzar les mesures del Govern” PSOE-Unides Podem contra el coronavirus: “Vivim moments complicats en els quals és necessària altura de mires i sentit d’Estat per a salvar vides”.

La socialista ha anomenat al fet que tots els partits es mantinguen “forts” en aquesta lluita i no es desgasten “intentant traure rèdit polític d’una crisi sense precedents”, davant les mocions que registra el PP perquè els ajuntaments onegen les seues banderes a mitja asta.

Ha rebutjat així “perdre el temps discutint sobre accions que no ens porten a cap lloc”, remarcant que en el PSPV són “molt conscients de la gravetat d’aquesta crisi” i lamenten “profundament” les vides perdudes.

En aquest escenari, Cavaller ha exigit “lluitar amb intensitat i mantindre una actitud propositiva perquè la terrible crisi sanitària acabe al més prompte possible”. “Tots els esforços i sacrificis valen la pena per a recobrar com més prompte millor la nostra forma de vida”, ha reivindicat.

La pandèmia, ha insistit, “requereix deixar de costat les diferències ideològiques per a traslladar a la ciutadania coordinació i col·laboració per a aconseguir el vertader objectiu: véncer aquesta batalla: Hi ha molta gent patint ací fóra; per respecte a ells no hem de caure en la demagògia i l’oportunisme, sinó treballar en positiu”.

“Com a servidors públics no podem abaixar la guàrdia ni dedicar-nos a posar en marxa ocurrències en un moment d’extrema dificultat”, ha emfatitzat, per a recordar que cada ajuntament té la llibertat de realitzar les seues declaracions institucionals de suport a les víctimes.

Això sí, la socialista ha puntualitzat que “els ajuntaments estan centrats en l’emergència i el seu paper està sent vital per a milers de persones, les més vulnerables: Són aquestes institucions les que garanteixen serveis bàsics com el repartiment a domicili de menjar, productes de primera necessitat i productes farmacèutics a les persones majors”.

En definitiva, “és moment de transmetre confiança i esperança a la població, que senta l’empara de les institucions més pròximes”. “Quan aquest episodi es resolga, serà el Govern el que decidirà els dies de dol o quantes accions de merescut homenatge a les víctimes siguen necessaris”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 4 =