25n
25N
25N

Els assistents a Mya i L'Umbracle els dies 23 i 24 de juliol hauran de fer-se les proves PCR

Les discoteques contactaran amb els presents durant el brot

Ana Barceló. consellera de Sanitat

Els assistents a Mya i L'Umbracle els dies 23 i 24 de juliol hauran de fer-se les proves PCR

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, va informar en la roda de premsa del dimarts que tots els assistents a les discoteques Mya i L’Umbracle (València) durant els dies 23 i 24 de juliol seran contactats per a realitzar-se les proves PCR.

El brot en aquestes discoteques de València va sorgir durant la setmana passada, quan dotze treballadors de la plantilla van donar positiu en COVID-19.

Barceló va manifestar que serien les mateixes discoteques les que es posarien en contacte amb els assistents per a indicar-los on han de fer-se les proves, ja que les reserves de taules per a accedir a les discoteques es realitzen de manera telemàtica i compten amb les dades dels clients. A més, també va agrair la col·laboració al grup Salamandra, l’empresa dels dos locals: «agraïm la col·laboració de l’empresa que disposa d’informació, ja que les entrades s’obtenen per via telemàtica».

Finalment, Barceló va insistir en la necessitat d’augmentar la precaució, especialment entre els grups de joves: «el nombre de contagis s’està accelerant i s’ha duplicat en els últims catorze dies», exposava la consellera.

Segons les dades oferides per Sanitat, s’han detectat 114 nous casos i el 45 % d’aquestes infeccions està relacionat amb reunions socials. D’aquesta manera, Barceló va anunciar la contractació de 85 nous rastrejadors, que es sumaran als 1.008 que compta la Comunitat Valenciana per al seguiment de contactes de casos positius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =