25n
25N
25N

Les proves d'accés a la Universitat comencen amb tranquil·litat i sense incidències

Les proves d'accés a la Universitat comencen amb tranquil·litat i sense incidències
07/07/2020 -

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han començat amb normalitat i tranquil·litat en tots els instituts i centres de Batxillerat, en els quals no s’ha registrat cap incidència.

Així ho han comprovat les conselleres de Justícia, Gabriela Bravo, i d’Universitats, Carolina Pascual, que des de primera hora han realitzat un seguiment del dispositiu en el Centre de Coordinació d’Emergències del 112, acompanyades pel secretari autonòmic d’Emergències, José María Ángel, la secretària autonòmica d’Universitats i Recerca, Carmen Bevià, i el director general de Centres d’Educació, Ximo Carrión.

Carolina Pascual ha destacat “el correcte funcionament d’aquest dispositiu des del començament en tots els aspectes, tant des del punt de vista logístic, com d’organització i compliment de les mesures sanitàries i la presència de forces de seguretat”.

Per part seua, Gabriela Bravo ha explicat que l’Agència de Seguretat i Emergències “ha posat en marxa un protocol específic per a la gestió de qualsevol incidència que poguera produir-se en el desenvolupament de les proves, amb un operatiu específic de telefonades coordinades per agents de Policia Local o voluntariat de Protecció Civil desplegat en tot el territori”.

Primer dia

A les 9.00 hores ha començat la impressió dels exàmens en els centres, a través de la plataforma desenvolupada per la Direcció General de Tecnologies i Comunicacions de la Conselleria d’Hisenda i en els 470 centres que acullen enguany les PAU el funcionament ha sigut correcte. Igualment, en entrades als exàmens i el compliment de les mesures de seguretat ha funcionat correctament.

Un total de 2,173 aules repartides en 470 centres de Batxillerat acullen enguany les PAU, la qual cosa ha activat un dispositiu en el qual han col·laborat cinc conselleries: Universitats, Educació, Justícia, Sanitat i Hisenda. Del total d’aules, 788 estan a Alacant, 254 a Castelló i 1.131 a València.

Perquè les PAU puguen realitzar-se amb les màximes mesures de seguretat, la Conselleria d’Innovació ha preparat un subministrament de 33.545 mascaretes que es repartiran entre l’alumnat i al voltant de 3.090 unitats de gel hidroalcohòlic.

Per a portar avant aquest dispositiu, la Generalitat ha comptat amb voluntariat de Protecció Civil, agents de Policia Local i als prop de 2.500 professors i professores que s’han presentat de manera voluntària perquè les proves puguen realitzar-se.

Quasi 24.000 alumnes i alumnes han acudit a examinar-se aquest dimarts d’Història i Valencià en la fase obligatòria. El dimecres, les proves seran de Castellà i Anglés i, l’últim dia, serà de Matemàtiques II, Fonaments d’Art II i Llatí 2.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

bombers
CCCC
bombers