25n
25N
25N

Huit projectes de mobilitat sostenible opten a subvencions europees

Huit projectes de mobilitat sostenible opten a subvencions europees
17/01/2018 -

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha anunciat la sol·licitud d’ajudes per a huit projectes municipals, amb un pressupost total de 3,41 milions d’euros, en el marc de la línia de subvencions a projectes locals d’actuació de municipis valencians susceptibles de cofinançament pel programa operatiu FEDER i de les ajudes a projectes locals en municipis valencians per fomentar la mobilitat urbana sostenible.

En total hi ha cinc projectes relacionats amb infraestructures ciclistes i uns pressupostos que oscil·len entre els 190.000 i els 535.000 euros. Es tracta de la construcció dels carrils bici en Mestre Rodrigo, Manuel Candela–Tomás de Montañana, el marge esquerre del Jardí del Túria, Regne de València i l’eix Sancho Tello–Jerónimo Monsoriu. Els períodes d’execució d’aquests projectes se situen entre els dos mesos i mig i els tres mesos i mig.

D’una altra banda, Grezzi també ha destacat la presentació de projectes relacionats amb la renovació de la flota de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT), amb l’adquisició d’un autobús elèctric, per un pressupost de 611.000 euros, IVA exclòs, i de dos autobusos híbrids per un valor de 939.600 euros sense IVA.

“Les bones dades d’ús de les infraestructures ciclistes, com ara l’Anell Ciclista, i l’augment de viatgers i ingressos en 2017 a l’EMT són la constatació de la gran acceptació que està tenint a València el nou model de mobilitat sostenible que estem implementant. Amb projectes com aquests, que aspiren a ser cofinançats, incidirem en la construcció d’una València més sostenible, més verda i més amable amb tota la ciutadania”, ha explicat Grezzi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + set =