caixa popular

150.000 euros per a la realització de projectes innovadors als centres educatius de la ciutat

150.000 euros per a la realització de projectes innovadors als centres educatius de la ciutat
15/09/2017 -

La Regidoria d’Educació destinarà 150.000€ per a la realització de projectes singulars i innovadors als centres educatius de la Ciutat de València durant el curs 2017-2018. Es tracta de la segona convocatòria del Pla de Subvencions Ciutat Educadora, dirigida a centres educatius i entitats que treballen en l’àmbit de l’educació.

La convocatòria està oberta a projectes desenvolupats en els següents àmbits educatius: llengua i cultura valenciana; art per a la cohesió social; biodiversitat urbana; canvi climàtic; educació inclusiva, i participació. El nou pla d’ajudes, aprovat hui per la Junta de Govern Local, està previst que es publique en el BOP entre el 25 de setembre i el primer d’octubre.

“Este pla de subvencions pretén no només complementar el desenvolupament del currículum, sinó donar suport a totes les activitats que promouen projectes singulars des de l’escola o des de l’entorn barrial i de la ciutat. Per les seus característiques pensem que és especialment interessant per als centres CAES d’Educació Primària i als IES que desenvolupen activitats curriculars innovadores en el context del projecte Aula Compartida”, segon ha explicat la Regidora d’Educació, Maria Oliver.

En la primera convocatòria es van concedir 13 subvencions amb quantitats que oscil·laven entre els 2.500€ i els 13.000€.

La regidoria d’Educació ha decidit obrir les seues accions a la comunicació amb les comunitats de barri en les quals, a més d’escoles, hi ha entitats diverses que desitgen construir una ciutat de tots i totes. Per aquesta raó s’ha apostat pel desenvolupament d’accions en el marc de la seua participació en l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, de la qual l’Ajuntament de València forma part des de juny de 2016. Aquesta xarxa, liderada pel pensador i psicopedagog italià Francesco Tonucci, basa els seus principis en dos eixos per a fomentar l’autonomia dels nostres xicotets i xicotetes: la mobilitat en llibertat i la participació.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios