25n
25N
25N

El projecte 'València, ciutat de places' arriba a Massarrojos

El projecte 'València, ciutat de places' arriba a Massarrojos
22/10/2020 -

El projecte ‘València, ciutat de places’ ha arribat a Massarrojos amb la reurbanització de les places d’El Soñador i de la Llotgeta, que la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha visitat aquest matí. “Hem recuperat espai públic on abans aparcaven cotxes”, ha indicat l’edil, qui ha recordat que el condicionament d’aquest entorn es completarà amb la rehabilitació del refugi antiaeri de Massarrojos, que té accés des de la plaça d’El Soñador.

“Volem generar nous espais compartits en tots els barris i pobles de la nostra ciutat”, ha explicat la responsable de Desenvolupament Urbà. “Sens dubte, Massarrojos té una falta important de llocs comuns i llocs de trobada, per això, on abans aparcaven cotxes hem creat dues grans places, la plaça d’El Soñador i la plaça de la Llotgeta”.

Aquests dos espais es troben “dins d’un enclavament històric de Massarrojos” en estar pròxims a l’església, la Casa del Rellotge, la vivenda on estiuejava Nicolau Primitiu Gómez Serrano i “el que serà el nou refugi de Massarrojos”, que s’està rehabilitant per “posar de manifest la nostra memòria i la nostra història més recent com a ciutat”.

Gómez ha destacat que el projecte ‘València, ciutat de places’ ha arribat a aquest poble del nord. “Hem recuperat un gran espai que abans era un espai a l’aire lliure on aparcaven cotxes i que hui podran gaudir tots els xiquets i xiquetes del poble de Massarrojos i tots els seus veïns”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 1 =