25n
25N
25N

El projecte TESI II obri la seua convocatòria per a seleccionar al seu alumnat

Les persones interessades podran presentar la seua sol·licitud per seu electrònica o registre d’entrada fins al 24 de juliol

El projecte TESI II obri la seua convocatòria per a seleccionar al seu alumnat
01/07/2020 -

El projecte “Treballs en entorns sostenibles per a la inclusió social” (TESI) torna per segon any consecutiu a Quart de Poblet amb l’objectiu de continuar millorant la formació i les competències professionals d’aquelles persones pertanyents a col·lectius vulnerables o en risc, dins de les famílies professionals d’energies renovables, seguretat i medi ambient. Aquest curs compta amb dos certificats de nivell un: “Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables” i “Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes”. El primer d’ells, amb una durada de 630 hores, està centrat en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables, fonamentalment solars tèrmiques, fotovoltaiques i eòliques de petita potència. El segon, de 450 hores lectives, té com a objectiu que l’alumnat aprenga a aixecar murs i particions de maó i bloc per a revestir, construir i col·locar elements del suport de cobertura en obres de cobertes, així com realitzar labors auxiliars en talls d’obra.

Cada certificat acollirà a 15 alumnes o alumnes, que rebran una beca de 400 euros durant la seua formació. A més, les dues persones que obtinguen la beca excel·lència del projecte, una en cadascun dels dos certificats de professionalitat, comptaran amb una beca extra de 600 euros bruts mensuals, durant un període de 6 mesos. En tots dos certificats s’inclouen pràctiques formatives tutoritzades i un seguiment i consolidació del desenvolupament de l’itinerari integral per a la inserció laboral, a més de les classes teòriques.

Les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud a aquests certificats, fins al 24 de juliol, amb una instància general a través de la seu electrònica de l’Ajuntament
(https://quartdepoblet.sedipualba.es/segex/tramite.aspx?idtramite=1591) o, en defecte d’això, per registre d’entrada, havent sol·licitat cita prèvia.
Tota la informació referent a les bases i la documentació a aportar pot trobar-se en la pàgina web del Centre d’Ocupació i Desenvolupament (https://bit.ly/2yqqr0w) i en la de del Consistori (https://bit.ly/2bzrakj). Per a resoldre qualsevol dubte, el departament d’orientació laboral del CED atendrà per telèfon en el 961536210, extensió 250, i per correu electrònic: adl.orientacio@quartdepoblet.org. Els qui requerisquen més informació poden dirigir-se a Quart Jove, Serveis Socials, Nova Feina, la UPCCA, el CED i Barri Ocupació.

Aquest projecte, posat en marxa per l’Ajuntament, a través del Centre d’Ocupació i Desenvolupament (CED), manté la línia de treball i l’aposta que el Consistori fa anys que ve aplicant pel foment d’ocupació i el respecte al medi ambient, ja que neix amb la clara visió d’augmentar l’ocupabilitat del seu alumnat i les seues possibilitats d’integrar-se en el mercat de treball, contribuint a més a la seua inclusió social.

Es tracta d’una iniciativa susceptible de ser cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), a través del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya (POPE), 2012-2020 en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − quinze =

bombers
CCCC