25n
25N
25N

La Falla Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot comença el seu Projecte Solidari amb la campanya de recollida de roba

La Falla Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot comença el seu Projecte Solidari amb la campanya de recollida de roba
08/05/2019 -

Des de la Delegació d’Obra Social de la Falla Nàquera Lauri Volpi s’ha iniciat ja el nou exercici, que culminarà amb les Falles del 2020. Un nou exercici en el qual han posat en marxa un nou Projecte Solidari que englobarà tota una sèrie d’activitats i accions encaminades a conscienciar a la societat “que tots els colors caben en les nostres vides i per això hem d’involucrar-nos en els seus significats. Colors que simbolitzen malalties, emocions, causes, problemes, inclusió, etc.”, tal com han assenyalat des de l’entitat fallera.

Des del projecte “Dóna-li color a la vida” i sota el lema “Ara més que mai“, han iniciat la primera de les campanyes de l’any que, en aquest cas, està pensada per a recollir roba per a les persones més desfavorides, “donant-los unes pinzellades blaves com a símbol de la solidaritat”.

Amb el color blau com a bandera, la Comissió oferirà la seua col·laboració a Càritas, a través de la seua Fundació Jose Mª Haro-INTRA per a botigues @rropa, la qual ajuda a moltes famílies molt necessitades i tota la roba que recullen serà entregada a la citada entitat.

La recollida de roba tindrà lloc tots els dimecres i divendres del mes de maig en el casal de la Falla, al carrer Lauri Volpi, núm. 24 de 19 a 23 hores, o qualsevol dia que el casal estiga obert.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 9 =

museo prehistoria
museo prehistoria