caixa popular

Aprovat el projecte de reparcel·lació de la unitat A4.1 Parc Central

Aprovat el projecte de reparcel·lació de la unitat A4.1 Parc Central
26/06/2017 -

La Comissió d’Urbanisme ha emés hui dictamen favorable al projecte de reparcel·lació de la unitat A4.1, “Parc Central”, que va presentar la societat València Parc Central al febrer de l’any passat. El projecte definitiu preveu un parc més accessible per als veïns de Malilla i aconsegueix una sèrie de dotacions ciutadanes, així com dues parcel·les edificables per al municipi.

Així ho ha explicat hui el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, que ha recordat que el projecte va ser sotmés a informació pública i notificació individualitzada als propietaris als mesos de març i abril del 2016. Durant el període d’informació pública es van formular 25 al·legacions, la major part referides a discrepància en superfícies, disconformitat amb parcel·la adjudicada i disconformitat en valoracions, i sobre els costos de descontaminació, entre altres aspectes. De resultes de tot això, es va modificar el projecte de reparcel·lació per a recollir les al·legacions que es van estimar favorables, i al febrer passat la Societat Parc Central va presentar un nou projecte, les modificacions del qual van ser novament exposades als propietaris perquè aquests pogueren novament formular les al·legacions que consideraren pertinents.

Finalment, el projecte que ara s’ha dictaminat favorablement estima i desestima algunes de les al·legacions presentades, aprova el projecte de reparcel·lació forçosa i reconeix l’ingrés a favor de l’Ajuntament per les obres executades anticipadament al carrer de les Filipines, que han de ser assumides per tots els propietaris en la reparcel·lació.

Així mateix, el projecte amplia l’àrea reparcel·lable, la qual cosa permetrà efectuar en la zona obres d’urbanització provisionals, per a complementar el parc per a ús de la ciutadania, de manera que en resultarà una zona verda més accessible. La superfície de l’àrea de repartiment és de 133.570,45 metres quadrats, i amb això la ciutat obté les dotacions següents en xarxa primària: 75.409,42 m2 de parcs, i 15.157,36 de xarxa viària; i en xarxa secundària: 9.750,02 m2 de jardins i itineraris de vianants; 4.029,10 de xarxa viària i aparcament; i 7.988,52 per a altres equipaments.

Així mateix, l’Ajuntament obté dues parcel·les edificables, una en el mateix àmbit del Parc, amb una superfície de 1.238,74 m2, i una edificabilitat de 8.686,19 m2 sostre i una altra de 461,96 m2, amb una edificabilitat de 2.823,10 m2 sostre, que dóna al carrer de Bailén.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats