25n
Orgull
Orgull

El projecte de rehabilitació del Palau de la Música, paralitzat fins a la resolució del TACRC

Suposa un nou retard de les obres perquè se suma a un primer recurs interposat pel Col·legi d’Arquitectes

El projecte de rehabilitació del Palau de la Música, paralitzat fins a la resolució del TACRC

El recurs a l’adjudicació del contracte de redacció del projecte de rehabilitació del Palau de la Música ha paralitzat el procediment d’adjudicació fins a la resolució del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC), segons ha confirmat Luisa Notario, regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València.

Aquest segon recurs que es presenta a l’adjudicació de la primera fase de la rehabilitació del Palau de la Música ha estat presentat per part d’una de les signatures que va concórrer a l’adjudicació i que no va quedar en primera posició, paralitzant la redacció del projecte i del tràmit per a l’execució de la reforma. Aquest fet suposa un nou retard de les obres ja que se suma a un primer recurs interposat pel Col·legi d’Arquitectes, que ja va ser desestimat pel propi TACRC.

Cal recordar que l’Ajuntament de València va acordar en el mes de setembre l’adjudicació del contracte de redacció del projecte bàsic i d’execució, direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut per a l’adequació d’aquest espai, amb l’objectiu concret de reformar les sales Iturbi i Joaquín Rodrigo i per a fer més sostenible i eficient energèticament l’auditori.

A partir d’aquesta adjudicació, feta per un import total de 244.295,13 euros, es donava a l’empresa adjudicatària tres mesos per a abordar la redacció del projecte. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, va destacar en eixe moment que els terminis administratius s’havien reduït al màxim gràcies al treball realitzat durant el confinament per a accelerar tots els procediments que no es trobaren en una fase de terminis administratius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 4 =