25n
25N
25N

Torrent ultima els detalls del projecte de rehabilitació de la plaça de les Fonts

Conselleria de Cultura dona el vistiplau a aquesta actuació que contempla la regeneració de l’espai públic i la renovació dels serveis públics, així com el mobiliari

Torrent ultima els detalls del projecte de rehabilitació de la plaça de les Fonts
01/02/2019 -

La Direcció General de Patrimoni de la conselleria de Cultura ha donat el vistiplau al projecte de rehabilitació de la plaça de les Fonts i els seus carrers adjacents Massanassa i Santo Domingo. Es tracta d’una de les actuacions previstes en la reurbanització del centre històric de la ciutat amb el qual es pretén millorar l’accessibilitat de la zona així com la seua revitalització.

Aquesta actuació, amb una inversió prevista d’al voltant de 230.000 €, està emmarcada en l’EDUSI, cofinançada al 50% amb fons europeus del Programa Operatiu Plurirregional POPE FEDER, en concret en la línia d’actuació de “Rehabiltiación del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Cultural i posada en valor del Patrimoni Hidràulic, Mediambiental i Etnogràfic de Torrent”.

El projecte, que s’iniciarà en uns mesos, després de la licitació corresponent, contempla la regeneració de l’espai públic i la reordenació de la plaça amb possible enjardinament i la dotació o renovació dels serveis públics necessaris així com mobiliari urbà.

D’aquesta manera s’aconseguirà “millorar la imatge del barri i revitalitzar-lo, generant una zona de descans i esbarjo accessible, amable per als veïns i veïnes, on puguen gaudir”, ha assenyalat la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =