caixa popular

El projecte MOMO, seleccionat com a ponència del Congrés Premis Quirino

El projecte MOMO, seleccionat com a ponència del Congrés Premis Quirino
20/02/2018 -

MOMO, un projecte d’art, tecnologia i societat, impulsat per les Naus i El Caleidoscopio, empresa que desenvolupa treballs d’innovació, ha estat seleccionat com a ponència del Congrés Premis Quirino de l’Animació Iberoamericana, guardons que distingeixen l’animació feta als països de parla hispana i que es lliuraran el pròxim mes d’abril a Tenerife.

En aquest projecte, que consisteix en la producció de curtmetratges amb l’ús d’impressores 3D, ha participat, de moment, el personal docent de diferents centres educatius de València, que, després de treballar en Las Naves durant tres mesos, transmetrà al seu alumnat (aproximadament uns 200 estudiants) el coneixement adquirit per realitzar curtmetratges. A aquest efecte, prèviament, han construït impressores 3D per a l’execució d’elements mecànics i modelatge dels ninots que protagonitzen els curts.

Concretament, han participat representants dels IES (Instituts d’Educació Secundària) Ramon Llull, el Grau, Isabel de Villena, Font de Sant Lluís i Lluís Vives. 200 alumnes d’aquests centres escriuran els guions, construiran els personatges i els escenaris i finalment rodaran i muntaran una història. La temàtica dels curtmetratges haurà de ser de conscienciació social i/o ambiental referent a una problemàtica detectada a la nostra ciutat, i es presentaran i exposaran a la fi de curs.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Roberto Jaramillo ha destacat que el projecte MOMO «posa a l’abast del personal docent formació en noves tecnologies perquè aquests treballen posteriorment amb el seu alumnat. Des de Las Naves estem compromesos amb el foment de la vocació tecnològica i de transformació social, la visibilització de la potencialitat de la tecnologia digital en l’aprenentatge, l’ocupació i la inclusió digital».


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 11 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC