25n
25N
25N

El projecte de l'IVASS 'Triade 2.0' en consulta oberta de la Comissió Europea amb el Llibre Verd sobre Envelliment

L’IVASS coordina aquest projecte europeu que busca promoure la qualitat de vida de les persones majors amb diversitat funcional intel·lectual

El projecte de l'IVASS 'Triade 2.0' en consulta oberta de la Comissió Europea amb el Llibre Verd sobre Envelliment
22/04/2021 -

El projecte europeu Triade 2.0, coordinat per l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS) i que té, entre els seus objectius, millorar la qualitat de vida de les persones majors amb diversitat funcional intel·lectual, ha participat en la Green Paper Consultation de la Comissió Europea sobre envelliment.

El projecte europeu Triade 2.0, pertanyent a la convocatòria Erasmus+, en el qual IVASS participa amb altres entitats socials i Universitats de diferents països de la Unió Europea, dóna continuïtat al primer projecte Training for Inclusion of Ageing People with Disabilities Trough Exchange desenvolupat en 2017-2018.

Entre les aportacions que el projecte Triade 2.0 ha efectuat en la consulta, com a exemple de bones pràctiques, figuren els objectius del projecte i les activitats que s’han desenvolupat com l’elaboració d’un Manual formatiu, la realització de cursos formatius, la creació d’una Plataforma digital (Triade 2.0-MNAM Platform), així com l’enregistrament d’un curs MOOC a la Universitat Politècnica de València.

La Comissió Europea ha llançat una consulta oberta, a través del Llibre Verd sobre “Envelliment-Fomentar la Solidaritat i responsabilitat entre generacions”, per a recaptar opinions de les parts interessades i del públic general sobre com avançar-se i respondre als reptes i les oportunitats que comporta l’envelliment de la població de la UE, i que aquestes opinions contribuïsquen a la posada en marxa de noves polítiques que perseguisquen aquesta fi.

El Llibre Verd adopta un enfocament que abasta tot el cicle de vida, la qual cosa ve a recalcar que l’envelliment afecta a totes les edats i generacions.

La proposta ha estat presentada per la Xarxa ENSA, soci de difusió i comunicació del projecte i de la qual l’IVASS és membre del grup específic de discapacitat, en nom del projecte Triade 2.0.

Així mateix, la consulta permet a tots els ciutadans europeus, als estats membres i a les parts interessades pertinents expressar la seua opinió en relació amb el Llibre Verd sobre l’Envelliment i contribuir al debat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 6 =

museo prehistoria
museo prehistoria