25n
25N
25N

El 'Proyecto HUCI' humanitza les cures intensives en l'Hospital Clínic de València

Participació dels familiars en les cures del pacient o ‘UCI de portes obertes’ són algunes de les iniciatives

El 'Proyecto HUCI' humanitza les cures intensives en l'Hospital Clínic de València
10/02/2017 -

La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Clínic Universitari de València ha incorporat un innovador projecte, amb l’objectiu d’humanitzar la cures intensives, així com realitzar una sèrie d’actuacions perquè l’estada dels pacients en l’UCI siga més càlida, més acollidora, però, sobretot, més humana. Aquesta iniciativa ha rebut el nom de ‘Proyecto HUCI‘.

L’Hospital Clínic de València ja ha implantat alguna d’aquestes mesures. Entre elles es troba el control de soroll ambiental, la millora del descans nocturn, la incorporació de protocols per a evitar la sobresedació, així com l’organització de concerts musicals per a millorar l’estada en aquesta unitat del pacient i dels familiars.

No obstant això, algunes de les accions més destacades són tant ‘l’UCI de portes obertes‘, que consisteix en la flexibilització dels horaris de visites i l’adaptació a les necessitats individuals de cada pacient, com la participació directa dels familiars en les cures bàsiques dels pacients.

Però perquè el ‘Proyecto HUCI’ seguisca avant, és necessària la col·laboració dels ciutadans. Per aquest motiu, el pròxim 24 de març, a les 20.00 hores, s’estrenarà l’obra de teatre ‘Silencio’, una proposta contemporània en el qual la dansa i la música en directe s’uneixen per a transmetre sensibilitat, força i amor.

Les entrades, que ja estan a la venda, tenen un cost de 10 euros. Tota la recaptació anirà destinada a aquest extraordinari projecte. Així mateix, també obriran una ‘Fila Zero’ perquè tots aquells que no puguen assistir puguen aportar el seu granet de sorna.

El ‘Proyecto HUCI’ cerca revolucionar i humanitzar la sanitat a escala mundial, però, per això, és important comptar amb el suport de la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 19 =