25n
Orgull
Orgull

El projecte Casal Espanya Arena de València 2021 comença a agafar forma amb una inversió prevista de 35 milions d'euros

En el projecte participen aproximadament 40 proveïdors, donant ocupació a més de 100 persones

El projecte Casal Espanya Arena de València 2021 comença a agafar forma amb una inversió prevista de 35 milions d'euros
29/06/2021 -

Licampa 1617, societat de Juan Roig creada expressament per a construir un Arena sostenible a la ciutat de València, té previst invertir més de 35 milions d’euros en 2021 per a avançar en el projecte Casal Espanya Arena de València. La construcció del recinte, que compleix hui un any de l’inici d’obra, preveu convertir-se en un espai multiús de referència nacional i internacional, que aculla esdeveniments esportius, culturals i d’entreteniment, i que contribuïsca a posicionar la ciutat i la Comunitat Valenciana.

De l’import previst per a enguany, part està destinat a la construcció d’infraestructures complementàries que dinamitzen el barri, com un nou i modern espai per al col·legi públic “Els Arts”, les obres del qual van començar a mitjan novembre de 2020 i que es preveu inaugurar en el pròxim curs escolar.

Aquesta quantitat se suma als aproximadament 20 milions d’euros ja invertits des de l’inici del projecte, i que formen part del total dels 220 M€ previstos per al finançament complet d’aquest projecte, iniciativa de Juan Roig, la inversió de la qual procedeix íntegrament del seu patrimoni personal, i on, fins hui, més de 40 proveïdors han participat en el projecte donant ocupació a més de 100 persones.

En aquests moments l’obra de l’Arena ha emplenat ja l’excavació prèvia de terreny a -2 metres i s’han finalitzat els murs pantalla, i actualment s’està extraient l’aigua procedent del nivell freàtic, la qual està sent reconduïda a séquies pròximes a la parcel·la.

La previsió és finalitzar l’excavació del terreny fins als set metres de profunditat i realitzar la fonamentació especial durant l’estiu, per a poder així iniciar amb la Fase 2 en el segon semestre d’enguany. Aquesta fase contempla l’estructura de formigó i metàl·lica del recinte.

Característiques de Casal Espanya Arena de València

Aquest Arena, que sorgeix gràcies a la col·laboració publicoprivada, se situa als carrers Ángel Villena, Bomber Ramon Duart i Antonio Ferrandis (al costat de L’Alqueria del Basket i el Pavelló Font de Sant Lluís), ocuparà una superfície total construïda d’aproximadament 47.000 metres quadrats i comptarà amb una capacitat màxima de 15.600 espectadors en manera basket i de 18.600 en manera concerte.

A més, el projecte contempla la construcció d’un aparcament subterrani i part en altura amb aproximadament 1.300 places, la construcció de manera annexa de la nova seu del València Basket Club, una sala multiús per a múltiples disponibilitats de 1.200 metres quadrats, zones de restauració, àmplia oferta de localitats, terrasses i zones premium.

Licampa 1617 – Casal Espanya Arena de València

Licampa 1617 – Casal Espanya Arena de València s’emmarca dins del Llegat de Juan Roig i, com la resta de les iniciatives que el componen, com Marina d’Empreses, Fundació Trinidad Alfonso, València Basket i L’Alqueria del Basket, entre altres, persegueix compartir amb la ciutat de València i la Comunitat parteix del molt que d’ella rep.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =