caixa popular

El projecte d'ampliació de la vorera de Sant Vicent i Empar Iturbi s'exposa al públic

El projecte d'ampliació de la vorera de Sant Vicent i Empar Iturbi s'exposa al públic
19/02/2018 -

El Pla d’Actuació Aïllada del carrer de Sant Vicent Màrtir, núm. 233 i 235, i del carrer de Pianista Empar Iturbi, núm. 3, se sotmet a informació pública i es notifica individualment als propietaris afectats. Així ho acordarà demà dilluns la Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat. Es tracta d’un tram conegut popularment com a “vorera de la mort” i amb aquesta actuació es pretén ampliar la vorera per a oferir major seguretat als vianants.

La resolució, de data del passat 12 de febrer, adoptada per la Regidoria de Desenvolupament Urbà disposa optar per la gestió directa municipal per a l’aprovació d’aquest programa. “Amb açò es pretén donar solució a una reivindicació històrica dels veïns, que reiteradament han sol·licitat l’ampliació de la vorera per a disposar d’un trànsit per als vianants segur, en una via urbana d’intens trànsit de vehicles”, ha exposat el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià.

Es dóna la circumstància que les parcel·les que recauen en aquests trams ocupen terreny qualificat pel planejament vigent com a xarxa viària, i per això no poden ser objecte d’expropiació per l’Ajuntament en tractar-se d’àmbits de cessió obligatòria pels seus propietaris. No obstant això, aquesta circumstància no pot donar lloc a una situació d’inacció per part dels propietaris sine die, per la qual cosa s’han estudiat fórmules d’iniciativa pública per a la seua solució, respectant els drets dels propietaris.

Sent la intervenció en àmbits degradats un dels objectius prioritaris de la Delegació de Desenvolupament Urbà, es té la intenció de continuar treballant per a concloure “amb un resultat òptim” l’actuació que ara se sotmet a informació pública, així com continuar estudiant aquesta fórmula per a la seua implantació en més punts de la ciutat. “La seguretat i la millora de la mobilitat per als vianants és una prioritat, sobretot en entorns escolars com aquest”, ha assegurat el regidor Sarrià.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + setze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris