25n
25N
25N

Artistes valencians participaran en l'adequació de l'entorn de Sant Miquel dels Reis

Aquest projecte serà finançat íntegrament per la Generalitat Valenciana

Artistes valencians participaran en l'adequació de l'entorn de Sant Miquel dels Reis
23/01/2019 -

El monestir Sant Miquel dels Reis és tot un referent a la ciutat de València. Són moltes els visitants que, cada any, s’acosten a aquest espai emblemàtic de la ciutat per a gaudir de la cultura i la tradició que alberga en el seu interior. Per això, des de la Direcció General de Cultura i Patrimoni ja s’està treballant en un projecte que adeqüe, també, estèticament l’entorn de Sant Miquel dels Reis.

Des de Cultura de la Generalitat Valenciana s’ha convocat als propietaris dels immobles o terrenys confrontants, amb el propòsit d’informar-los dels treballs que es duran a terme per a aconseguir crear un entorn molt més amigable, però també més segur per al visitant. Per descomptat, el cost d’aquest projecte d’adequació serà assumit, íntegrament, per la Generalitat.

El projecte consistirà a adequar les façanes dels edificis que voregen el monestir, concretament, en les avingudes Constitució i Hermanos Machado, així com en la millora de la il·luminació exterior de l’entorn. Però a més s’ha plantejat la creació d’un mural pintat, que comptarà amb la col·laboració d’artistes valencians.

El monestir de Sant Miquel dels Reis és un edifici declarat com a Bé d’Interés Cultural (BIC) per la Generalitat Valenciana, amb categoria de monument pel seu gran valor arquitectònic, artístic i històric. D’aquesta manera, amb aquest projecte d’adequació de l’entorn es pretén donar-li el valor que es mereix a aquest edifici que, en l’actualitat, és seu de la Biblioteca Valenciana, de Cultura i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tretze =

museo prehistoria
museo prehistoria