25n
25N
25N

La trinxera infinita i Granjaguedón, pròximes estrenes al cinema Tívoli de Burjassot

La trinxera infinita i Granjaguedón, pròximes estrenes al cinema Tívoli de Burjassot
11/11/2019 -

La programació cinematogràfica de Burjassot segueix avant durant el mes de novembre amb l’arribada al cinema Tívoli de dues noves pel·lícules: “La trinxera infinita” i “L’ovella Shaun. La pel·lícula: Granjaguedón”, que es projectaran del 15 al 17 de novembre. Cal avançar que el pròxim cap de setmana del 22 al 24 de novembre no hi haurà cinema perquè el Centre Cultural Tívoli es trobarà albergant diferents activitats de programació cultural.

L’opció per a tota la família del cap de setmana tindrà com a protagonista a l’ovella de plastilina anomenada Shaun. Després del primer lliurament en 2015, ara arriba Granjaguedón amb la qual els britànics d’Aardman, líders en claymation, que és alguna cosa així com animació amb plastilina o argila, insisteixen a dirigir-se als més xicotets, sense deixar de costat les ganes de diversió dels seus majors, al mateix temps que reivindiquen un humor molt singular. En aquest segon lliurament, unes estranyes llums planegen sobre el cel del tranquil Mossingham, anunciant l’arribada de visitants d’una llunyana galàxia, però en la granja Mossy Bottom, l’ovella Shaun i la resta del ramat continuen fent de les seues, malgrat Bitzer, el seu gos pastor. Després d’aquesta incursió, una adorable extraterrestre de sorprenents poders es queda en la Terra, i Shaun veu en ella una oportunitat de diversió alienígena. Però abans ha d’evitar que la seua nova amiga siga capturada per una sinistra organització. “L’ovella Shaun. La pel·lícula: Granjaguedón” es projectarà el divendres 15 i el dissabte 16, a les 19 h i el diumenge 17, a les 16.30 h.

D’altra banda, el públic adult tindrà l’oportunitat de veure, durant el cap de setmana, “La trinxera infinita”, un drama basat en fets reals dirigit per Jon Garaño, Aitor Arregui i José Mari Goenaga, que trasllada a l’espectador als cruents anys de la Guerra Civil. La trama presenta a Higinio i Rosa. Amb pocs mesos de casats esclata la Guerra Civil, moment en què la vida d’ell passarà a estar seriosament amenaçada. Amb l’ajuda de la seua dona, Higinio decidirà utilitzar un forat cavat en la seua pròpia casa com a amagatall provisional. La por a les possibles represàlies, així com l’amor que senten l’u per l’altre, els condemnarà a un tancament que es prolongarà durant més de trenta anys. Antonio de la Torre és el protagonista d’aquesta trinxera infinita, que es projectarà al cinema Tívoli el divendres 15 i el dissabte 16, a les 22.30 h i el diumenge 17, a les 19.30 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 2 =