25n
25N
25N

Quins seran els pròxims carrils bici a València?

Ribó ha detallat, en el Debat sobre l’Estat de Ciutat, els nous carrils bici que es projectaran a la ciutat

Quins seran els pròxims carrils bici a València?
21/10/2020 -

La mobilitat sostenible continua sent un dels eixos fonamentals del Govern del Rialto. Així ha quedat clar en el Debat sobre l’Estat de la Ciutat en el qual l’alcalde de València, Joan Ribó, ha fet un balanç de les accions que s’han dut a terme, però també dels nous carrils bici que es projectaran en els pròxims mesos.

Així, com ha recordat Ribó, enguany ha entrat en funcionament el carril bici de Primat Reig; s’ha remodelat el de l’Avinguda del Port; i es troba en execució els carrils bici de les Grans Vies Ramón y Cajal i Ferran el Catòlic, així com el de l’Institut Obrer. No obstant això, el model de ciutat sostenible continua avançant amb la projecció de noves infraestructura ciclistes.

En aquest sentit, com ha anunciat Ribó, els pròxims carrils bici que es projectaran a la ciutat seran els següents: tres més des de General Avilés, Mestre Rodrigo i Avinguda Burjassot, Cardenal Benlloch, Peset Aleixandre, Gascó Oliag, Albereda, Sant Vicent – Plaça Espanya – Marvà, Plaça Espanya – Tres Creus, Gaspar Aguilar – Sant Vicent, Conca – Jesús, Ronda Nord i José María Haro.

Així mateix, Ribó ha assenyalat que, a més de les noves zones per a vianants que s’han creat a les places de la ciutat o l’ampliació de voreres en diferents zones de València, també “estem treballant en la recuperació de l’espai en les entrades i eixides dels centres escolars de Russafa, Tres Forques, Benimaclet o Na Rovella; i ha aprofitat per a recordar que s’han executat actuacions de calmat de trànsit en barris i pobles, com Benimàmet o Carpesa, així com que s’ha finalitzat la instal·lació dels tres primers punts de càrrega elèctrica de vehicles en la via pública al Cabanyal, que se sumen als ja instal·lats als aparcaments públics.

Finalment, Ribó ha anunciat que, en les pròximes setmanes, començaran les obres per a remodelar alguns solars, com els de Flor de Maig, Castellonet i Nino Bravo, que es reutilitzaran com a aparcaments per al veïnat.

“Fer una ciutat amable implica fixar-se en les grans avingudes, però també en els xicotets carrers, en la quotidianitat de les persones” amb l’objectiu de crear una ciutat més amable i respectuosa amb el medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 9 =