Els valencians es bolquen a ajudar als animals d'una protectora de Carlet després de les pluges

Els valencians es bolquen a ajudar als animals d'una protectora de Carlet després de les pluges
17/11/2018 -

La protectora Modepran València ha demanat ajuda per a acollir als animals del refugi de Carlet després que les fortes pluges hagen provocat la inundació del centre.

En un missatge en el seu mur de Facebook, l’organització ha sol·licitat l'”acolliment urgent” dels gossos del refugi i ha compartit una sèrie d’imatges de les instal·lacions anegades per l’aigua i els cans embarrats en els seus habitacles.

A més de l’acolliment dels animals, Modepran ha recordat en la publicació la necessitat de llits de plàstic, palés, casetes i materials per a fer sostres.

“Qualsevol ajuda és benvinguda, són dies molt durs i els nostres animals ens necessiten més que mai”, ha manifestat la protectora, per a assegurar que estan “desbordats” i emplaçar als interessats a col·laborar a acudir a les protectores de València i la localitat valenciana de Paterna.

Hores més tard, la protectora llançava aquest missatge: “No tenim paraules per a descriure la reacció de la gent, a aquestes hores segueixen arribant acolliments, els gossos del refugi estan TOTS fora de perill”

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou