25n
25N
25N

Protecció Civil de Catarroja ha fet felices a més de 200 famílies durant la quarantena

Protecció Civil de Catarroja ha fet felices a més de 200 famílies durant la quarantena
13/05/2020 -

Protecció Civil de Catarroja s’ha convertit en una peça molt important durant aquestes setmanes de crisi causada per la COVID19. Entre les seues múltiples tasques ha pogut difondre missatges de conscienciació i informació a la població, ha ajudat a la policia en algunes tasques, ha repartit mascaretes i compres a les persones que ho necessitaven… però, a més, ha fet felices a moltes famílies que veien com les seues filles o fills havien de viure un aniversari diferent.

L’Ajuntament va habilitar, al principi de la crisi, un número de WhatsApp per a rebre les sol·licituds de les famílies que volien que la seua filla o fill sentira la calor de les persones en aïllament i poguera celebrar el seu aniversari acompanyat, malgrat la quarantena. En eixe número de WhatsApp s’han rebut més de 200 missatges que s’han transformat en d’altres xicotetes festes d’aniversari, gràcies a l’entusiasme i esforç de Protecció Civil de Catarroja.

Així doncs, l’equip de Protecció Civil s’ha desplaçat a més de 200 vivendes on, amb la música de l’aniversari feliç, ha animat al veïnat i transmes un ambient festiu dins d’una situació complicada per a totes i tots.

Aquesta setmana, va concloure aquesta tasca, però no el seu treball durant la pandèmia. L’equip de protecció civil continua col·laborant durant aquests dies en el municipi. Ara bé, la seua labor desinteressada ha portat a un grup de veïns del carrer Unió Musical a retornar-los amb molt d’afecte, tot l’esforç oferit aquests dies amb un gran homenatge. Una mostra més de l’afecte i la unió del poble de Catarroja durant aquests dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + cinc =

museo prehistoria