caixa popular

Protecció dels camins rurals per a blindar-los contra els robatoris

Protecció dels camins rurals per a blindar-los contra els robatoris
22/03/2018 -

La Comissió de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha aprovat constituir, a través del Consell Agrari Municipal, un grup de treball de Mobilitat i Camins Rurals per avaluar la protecció de determinats camins rurals municipals, a través del seu tancat o de la regulació del seu accés. L’objectiu no és altre que el de protegir collites i impedir robatoris en l’horta de la nostra ciutat.

La regidora d’Horta i Pobles de València, Consol Castillo, ha explicat que “la seguretat al camp és un dels problemes més importants als quals l’Ajuntament de València ha de fer front”. “En aquest sentit els camins rurals juguen un paper fonamental a l’hora de protegir les collites dels llauradors —ha continuat Castillo—, motiu pel qual hi ha un acord en la intenció d’aquesta moció, que ha presentat en la comissió la portaveu del Partit Popular i que ha estat ben rebuda per part del Govern municipal”.

“Donat que a la Junta de Síndics del Consell Agrari Municipal de València ja existeix un grup de treball sobre Mobilitat i Camins Rurals i que el servici de Mobilitat Sostenible està preparant una modificació de l’Ordenança de Circulació, inclourem aquest acord en un apartat específic que faça referència a la mobilitat rural, comptant amb totes les aportacions extretes de reunions amb llauradors i veïns de l’àmbit afectat”, ha explicat Castillo.

Segons l’Inventari de Camins Rurals del Terme Municipal de València, hi ha camins rurals en els següents Pobles de València: Massarrojos, Borbotó, Benifaraig, Carpesa, Poble Nou, Cases de Bàrcena, Mahuella i Tauladella, La Torre, Benimàmet-Beniferri, Forn d’Alcedo, Castellar–l’Oliveral, La Punta, Pinedo, El Saler, El Palmar i el Perellonet. També hi ha en barris de la ciutat com: Carrera de Malilla, Sant Isidre, Campanar, Carrera d’En Corts, Font de Sant LLuís, Benimaclet i Cabanyal. Es tracta d’una xarxa de camins rurals de titularitat i competència municipal que donen servici i faciliten la comunicació directa dels Pobles de València, servint a l’agricultura i ramaderia del nostre terme.

La regidora d’Horta i Pobles de València ha agraït “la bona voluntat i la propositivitat de totes les parts representades en la Comissió de Medi Ambient per avançar en el control i protecció dels robatoris en el nostre terreny agrícola”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC