25n
Orgull
Orgull

Els protagonistes de l'organització de les Festes de Paterna reben l'agraïment de l'Ajuntament

Els protagonistes de l'organització de les Festes de Paterna reben l'agraïment de l'Ajuntament
04/09/2019 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa ha reunit hui a totes les persones, entitats que des de diferents àrees i ocupacions han contribuït amb el seu treball a l’èxit de les Festes Majors de la localitat.

Membres de la Policia Local i la Policia Nacional, de Protecció Civil de Paterna i de l’Aquarterament Daoiz i Velarde, així com emprats de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna o del servei de neteja d’FCC i de la Brigada Municipal han acudit a l’acte celebrat aquest matí en el Gran Teatre.

Durant l’acte, en el qual també han estat presentes membres de la corporació municipal, l’Alcalde ha volgut reconéixer la implicació dels presents en el manteniment de l’ordre i la neteja durant les festes. “Gràcies al vostre treball, les festes han transcorregut sense incidents convertint-se en un èxit rotund que han pogut gaudir milers de veïns i visitants”.

Tampoc han faltat representants del comerç local i de les entitats que conformen el món fester de Paterna com Interpenyas, Intercomparsas, Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, Junta Local Fallera, Centre Musical Paternense, Comissió de Festes, Consell Sectorial de la Cordà, Comissió Tècnica del Foc, Coeter Major i Reina de les Festes i Cort.

Per a finalitzar, la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa ha volgut dedicar unes paraules a totes les entitats festeres que participen en les festes.

“És la passió de tots vosaltres i vosaltres la que fa que les Festes de Paterna siguen possible. Gràcies a la vostra dedicació, podem enorgullir-nos d’unes festes úniques i molt especials que inclouen espectaculars desfilades de Moros i Cristians i extraordinaris actes de focs que culminen amb una Cordà única en el món que s’ha convertit en referent fins i tot a l’estranger”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =