25n
25N
25N

Prorrogats automàticament els convenis amb ajuntaments per a descomptes de jubilats en Metrovalencia

Prorrogats automàticament els convenis amb ajuntaments per a descomptes de jubilats en Metrovalencia
11/04/2020 -

La Generalitat ha decidit prorrogar automàticament, mentre dure l’estat d’alarma per l’emergència sanitària, els convenis subscrits per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb ajuntaments de la província de València per al foment del transport públic entre diferents col·lectius per la xarxa de Metrovalencia.

Aquesta situació es fonamenta que els ajuntaments als quals els corresponia renovar el conveni subscrit amb FGV majoritàriament per a jubilats i jubilades i pensionistes, no estan podent facilitar les dades actualitzades de les persones beneficiàries, per la qual cosa la regulació es produirà una vegada haja conclòs l’estat d’alarma, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Els convenis afecten en el seu conjunt a més de 8.000 persones dels municipis de Manises, Alboraia, Mislata, Godella, Massamagrell, Riba-roja de Túria, Museros, L’Eliana, Foios, Emperador, Meliana, Moncada, Albalat dels Sorells, La Pobla de Farnals, Almàssera, Paterna, Rocafort, Alfara del Patriarca i Rafelbunyol.

A més, FGV descomptarà en el preu dels títols dels convenis, en la pròxima renovació que es realitze, l’import proporcional corresponent al mateix temps que dure l’estat d’alarma.

Els títols de transport dels diferents convenis subscrits per FGV amb ajuntaments valencians van suposar en 2019 l’1,91% de tots els viatges realitzats en Metrovalencia, 1.321.813 moviments en concret.

GENT MAJOR I MOBILITAT

D’altra banda, els títols de transport Gent Major i Mobilitat, vigents tant en Metrovalencia com en TRAM dAlacant i actius a 14 de març, data en què es va decretar l’estat d’alarma, se’ls realitzarà una càrrega gratuïta de trenta dies quan acabe l’excepcionalitat que es viu en l’actualitat si són de caràcter mensual, i per tant temps com dure l’estat d’alarma si són de caràcter anual.

El títol Gent Major és per a majors de 65 anys i la passada de Mobilitat per a persones amb una discapacitat igual o superior al 64%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 4 =