25n
25N
25N

Prorrogada en La Marina de València la mostra 'Asphyxia' per a generar "consciència ciutadana mediambiental"

Prorrogada en La Marina de València la mostra 'Asphyxia' per a generar "consciència ciutadana mediambiental"
10/11/2019 -

La mostra ‘Asphyxia‘, que té com a objectiu generar “una consciència ciutadana mediambiental”, ha prorrogat la seua estada en La Marina de València una setmana més del que es preveu, de manera que s’exhibirà fins al pròxim 17 de novembre.

Darrere d’aquest projecte està l’estilista i artista Yasmina Benabdelkrim, natural de València, i el fotògraf Arcin Sagdic, establit a Berlín. El propòsit de tots dos és generar una consciència ciutadana mediambiental a través de les disciplines que dominen, d’alt impacte visual, en un exemple d’artivisme (art + activisme), expliquen responsables de la iniciativa en un comunicat.

La proposta consta d’una performance, escultura, pintura i fotografia i es pot contemplar fins al 17 de novembre en La Base de la Marina de València.

L’elecció de la ciutat del Túria com a primera parada d’aquest projecte de vocació itinerant “no és casual”: “Arranquem en aquesta ciutat en un lloc com La Marina, a la vora del mediterrani, una de les mars més afectades pels abocaments de plàstic; però es tracta d’un missatge global, per la qual cosa la nostra intenció és portar aquesta mostra a diferents països”, asseguren els seus artífexs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 10 =

art en blanc