25n
25N
25N

Es prorroga l'exposició "Manises i Paterna" al Museu de Ceràmica de Manises

Es prorroga l'exposició "Manises i Paterna" al Museu de Ceràmica de Manises
05/02/2019 -

L’exposició “Manises i Paterna” es prorroga fins el dia 15 de novembre de 2019, ja que la mostra ha rebut gran quantitat de visites (individuals i en grup) des de la seua inauguració el passat 19 d’octubre de 2018.

Aquesta és una iniciativa inèdita ja que es tracta de la primera mostra conjunta d’ambdues institucions per compartir la tradició terrissera d’aquests municipis limítrofs.

“Manises i Paterna” recull un conjunt d’aproximadament 150 objectes procedents tant del Museu de Ceràmica de Manises com del de Paterna, el qual ha cedit temporalment per a l’ocasió una part dels seus fons. Aquestes peces es presenten amb una cuidada museografia que pretén fer patents les semblances de la ceràmica d’aquestes ciutats veïnes en les seues primeres etapes de producció: processos de fabricació, aspectes formals i elements decoratius.

Amb l’ampliació de la seua durada, es pretén facilitar la visita a totes aquelles persones que estiguen interessades i que encara no hagen tingut la possibilitat de vore-la. Per gaudir d’ella, cal acostar-se al Museu de Ceràmica de Manises en el seu horari habitual d’obertura: dimarts a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19.30h i diumenges d’11h a 14h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + dinou =