25n
Orgull
Orgull

La JEC prorroga fins al dilluns el termini per a demanar el vot des de l'estranger per a les generals i autonòmiques

La JEC prorroga fins al dilluns el termini per a demanar el vot des de l'estranger per a les generals i autonòmiques
29/03/2019 -

El president de la Junta Electoral Central, el magistrat Segon Men√©ndez, ha ampliat fins dilluns que ve, dia 1 d’abril, el termini del qual disposen els inscrits en el Cens Electoral de Residents Absents (CERA) per a demanar el vot des de l’estranger en les eleccions generals del 28 d’abril. En principi, el termini acabava aquest divendres, 30 de mar√ß.

L’ampliaci√≥ extra s’ha comunicat a les juntes electorals, als representants dels partits i a l’administraci√≥ de la Comunitat Valenciana, ja que el pr√≤xim 28 abril tamb√© hi ha comicis auton√≤mics en aquesta regi√≥.

Es tracta d’una petici√≥ tant de la Direcci√≥ General d’Espanyols en l’Exterior com del PP, que ha comptat amb l’informe favorable de l’Oficina del Cens Electoral (OCE) i que es justifica en els problemes t√®cnics que s’han produ√Įt en la web de l’Institut Nacional d’Estad√≠stica (INE) per a poder executar l’anomenat ‘vot pregat’ per via telem√†tica.

Donat el car√†cter urgent de l’assumpte, i al no haver-hi programada cap reuni√≥ de la Junta Electoral Central, √©s el propi president de la JEC qui ha decidit ampliar el vot pregat fins al dilluns, aix√≤ s√≠ “amb car√†cter excepcional”, segons l’acord recollit per Europa Press.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =