25n
25N
25N

La JEC prorroga fins al dilluns el termini per a demanar el vot des de l'estranger per a les generals i autonòmiques

La JEC prorroga fins al dilluns el termini per a demanar el vot des de l'estranger per a les generals i autonòmiques
29/03/2019 -

El president de la Junta Electoral Central, el magistrat Segon Menéndez, ha ampliat fins dilluns que ve, dia 1 d’abril, el termini del qual disposen els inscrits en el Cens Electoral de Residents Absents (CERA) per a demanar el vot des de l’estranger en les eleccions generals del 28 d’abril. En principi, el termini acabava aquest divendres, 30 de març.

L’ampliació extra s’ha comunicat a les juntes electorals, als representants dels partits i a l’administració de la Comunitat Valenciana, ja que el pròxim 28 abril també hi ha comicis autonòmics en aquesta regió.

Es tracta d’una petició tant de la Direcció General d’Espanyols en l’Exterior com del PP, que ha comptat amb l’informe favorable de l’Oficina del Cens Electoral (OCE) i que es justifica en els problemes tècnics que s’han produït en la web de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) per a poder executar l’anomenat ‘vot pregat’ per via telemàtica.

Donat el caràcter urgent de l’assumpte, i al no haver-hi programada cap reunió de la Junta Electoral Central, és el propi president de la JEC qui ha decidit ampliar el vot pregat fins al dilluns, això sí “amb caràcter excepcional”, segons l’acord recollit per Europa Press.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =