25n
25N
25N

L'Ajuntament prorroga un any la concessió del bus turístic mentre s'ultima el pròxim projecte

Grezzi ha destacat la gestió de 48 milions d’euros des del servici municipal

facebook.com/valenciabusturistic

L'Ajuntament prorroga un any la concessió del bus turístic mentre s'ultima el pròxim projecte
05/06/2019 -

El regidor de Mobilitat Sostenible en funcions de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha anunciat la pròrroga d’un any de la concessió vigent del bus turístic –que finalitza el pròxim dia 11- mentre s’enllesteix el següent projecte per a aquest servici per a totes i tots els turistes que arriben a València.

Garantim d’aquesta manera el servici per a tota la gent que ens visita perquè mentre s’ultima el pròxim projecte per al servici del bus turístic no volem que les i els turistes que ens visiten es queden sense aquest servici”, ha explicat Grezzi.

El regidor ha explicat que hi ha hagut la voluntat però no l’agilitat administrativa necessària per a haver pogut avançar el següent projecte per al bus turístic. De fet, ha recordat que en els darrers quatre anys “amb el mateix personal que hi havia en l’anterior mandat, hem gestionat 48 milions d’euros, més del triple dels 15 milions que amb els mateixos recursos s’havien gestionat prèviament”, motiu pel qual ha agraït “l’esforç de tot el personal municipal”.

D’altra banda, Grezzi ha recordat que a diferència del que ocorria abans, “ara per oferir aquest servici l’empresa concessionària sí que ha de pagar una taxa per ocupació del domini públic“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =