25n
25N
25N

Les propostes turístiques i festives de València a FITUR

Les propostes turístiques i festives de València a FITUR
24/01/2019 -

L’Ajuntament de València, present en la Fira Internacional del Turisme (FITUR), hui s’ha afegit a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana. Amb motiu d’aquesta commemoració la regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha participat en diferents activitats, com ara la presentació del Dia Mundial de la Paella, conegut amb la seua denominació en anglés com a World Paella Day, on ha destacat l’objectiu de «donar-li a la paella l’entitat internacional que mereix al ser el quart plat més buscat i un dels més reconeguts i demandats». En aquest aparador nacional i internacional de València hui també ha estat present el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha visitat FITUR junt amb la Fallera Major de València 2019, Marina Civera Moreno.

La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, també ha anunciat el València Culinary Festival, que se celebrarà del 25 de febrer al 10 de març, i l’edició d’una Guia de Música, Arts Escèniques i Festivals Urbans, entre altres ofertes culturals. «L’esmentada guia inclou l’àmplia oferta cultural de la ciutat, que compta amb activitats els 365 dies a l’any, i això suposa un altre reclam molt útil per a continuar amb l’aposta de la desestacionalització. Inclou totes les alternatives, des de les més tradicionals fins a les més noves, sense oblidar els festivals urbans», ha explicat l’edil.

WORLD PAELLA DAY

En referència al World Paella Day, Sandra Gómez ha destacat la intenció d’«oferir al món, més que una icona de la gastronomia, una forma d’entendre la vida, una experiència que ens uneix i reuneix entorn d’ella». En aquest sentit, «el relat de la ‘paella’ evoca molt més que sol, platja, Mediterrani i descans. Paella és sinònim de compartir, de generositat, germanor i hospitalitat. És un dels màxims exponents de la cultura i singularitat d’una terra única com és València», ha afegit. A aquest acte també han participat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. En representació de la ciutat de València també ha estat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha destacat que entre les propostes que atrauen els turistes també es troben les Falles.

LES FALLES I LA CIUTAT ESCENARI

De fet, enguany la festa gran de la ciutat també destaca en l’estand de Turisme València, on se li dóna visibilitat al treball dels artistes fallers. «A FITUR la gent pot conéixer l’essència de les Falles i descobrir el festival més gran del món d’art públic que se celebra als carrers. Per tant, clar que amb la seua cultura festiva València també se situa al mapa turístic», hi ha assegurat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Durant aquesta vesprada la regidora de Turisme, Sandra Gómez, continuarà amb la promoció de València. A primera hora signarà, amb el president de Confederación Española de Agencias de Viaje (CEAV), Rafael Gallego, i el representant de Purina España, Sonia Sáez, l’acord de col·laboració “València- Pet Friendly”.

Segons aquest acord València s’ha adherit a la campanya «Viatjar Junts és Millor», per a donar a conéixer les alternatives d’oci i allotjament, que tenen a la seua disposició els qui viatgen amb mascotes». Concretament, tal com ha explicat la regidora, Turisme València ha habilitat una web perquè els usuaris puguen trobar una guia de llocs, transports i hotels, on les mascotes són benvingudes i amb aquesta iniciativa València s’ha convertit en la primera destinació turística amb el segell acreditatiu que la identifica com «Pet Friendly».

Per últim, la regidora de Turisme presentarà la Film Office València i donarà a conéixer dues noves rutes en les quals se situen espais de la ciutat que diferents productores i directors han triat per ambientar les seues produccions. L’edil destacarà, en aprofundir sobre el servici València Film Office, que «la nostra ciutat s’està convertint en escenari de referència per a grans productores que valoren el magnetisme i la diversitat de recursos que els ofereix».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

museo prehistoria