25n
25N
25N

El Puig aposta per les seues rutes accessibles com a atractiu turístic

La Volta Ciclista 2019 també serà un altre dels principals reclams d’aquesta localitat valenciana ja que acollirà la quarta volta

25/01/2019 -

El Puig de Santamaría arriba a Fitur 2019 amb una aposta per un turisme inclusiu i accessible per a tots. D’aquesta manera, la localitat valenciana ha potenciat les seues rutes accessibles gràcies al suport de Diputació de València.

En concret, en 2018, el consistori valencià va realitzar tot un sistema de diagnòstic per a veure l’accessibilitat dels seus principals monuments, platges així com visites guiades. Així, en 2019, estan programades accions perquè el municipi siga totalment accessible. En aqueix sentit, l’alcaldessa del Puig, Lluïsa Salvador, ha volgut destacar el gran reclam de les platges de la localitat així com una específica per a gossos. Així aquesta terra plena de racons, monuments i una variada proposta gastronòmica compta amb el segell Q de Qualitat Turística, un dels màxims reconeixements per la qualitat de tot el seu ric patrimoni.

“El Monateri, la Cartoixa, el Museu de la Impremta i és el segon més important d’Europa, són alguns dels atractius culturals” assenyalava Luisa. “Si volen fer les rutes, està la Ruta de Trinxeres en la Muntanya de la Patà que ha sigut el premi al millor destí turístic familiar, fa dos anys”, comentava l’alcaldessa.

La Volta Ciclista 2019

El Puig acollirà la final de la quarta etapa de la Volta Ciclista que arribarà el pròxim 27 d’agost. Sens dubte, l’ocasió perfecta per a gaudir dels grans atractius de la localitat. L’alcaldessa, Lluïsa Salvador, ha celebrat que la localitat valenciana siga el final d’aquesta etapa com “una ocasió perfecta per a descobrir les meravelles arquitectòniques i culturals del nostre poble”.

Salvador ha destacat que amb La Volta és un atractiu més per convidar a tots i totes a gaudir de les millors propostes que ofereix el Puig durant tot l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 7 =